Cristiano Ronaldo’nun Bugatti La Voiture Noir’in sahibi olacağı iddia edildi

Sadece bir tane üretilecek olan Bugatti’nin futbolcunun ultra pahalı otomobil koleksiyonuna tam uyacağını söyleyebiliriz

Mart ayında düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ve sadece bir tane olan Bugatti La Voiture Noire, 19 milyon dolarlık bir fiyat etiketi ile hemen dünyanın en pahalı otomobili ünvanını ele geçirmişti.

Başlangıçta, VW Grubu eski başkanı Ferdinand Piech’in bu özel hiper otomobilin gizli alıcısı olduğu düşünülüyordu, ancak İspanyol Marca tarafından yayınlanan son raporda, otomobilin şanslı sahibinin ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’da olduğu iddia edildi.

Bu haber doğru olsa bile CR7, Bugatti La Voiture Noir’ine kavuşmak için 2021 yılını beklemek zorunda.

Bugatti iletişim patronu Tim Bravo, aracın tanıtımı sırasında ”Aracın son hali bu değil. Müşterimiz proje teklifimizi kabul ettiğinde, yani yarım yıl önce proje üzerinde çalışmaya başladık. Otomobil ancak 2 ile 2.5 yıl arasında teslim edilebilecek.” ifadelerine yer vermişti. Yönetici ayrıca La Voiture Noir’in henüz bir iç tasarıma sahip olmadığını da fuar sırasında itiraf etmişti.

La Voiture Noir, Type 57 SC Atlantic’e modern bir saygı duruşu niteliğinde. Hiper otomobil tıpkı Bugatti Chiron’da olduğu gibi 1,500 beygir güç ve 1,600 Nm tork değerine sahip 8,0 litrelik dört turbo destekli W16 motora sahip.

Bu otomobilin sahibi gerçekten Ronaldo ise, sadece bir tane üretilecek olan Bugatti’nin futbolcunun ultra pahalı otomobil koleksiyonuna tam uyacağını söyleyebiliriz. Portekiz’in Avrupa Şampiyonası’nı kazandıktan sonra koleksiyonuna bir de Bugatti Veyron Grand Sport katan Cristiano Ronaldo’nun birçok egzotik otomobil ile birlikte bir de Chiron’a sahip olduğunu biliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu