İşte Instagram’daki en popüler otomobiller

#fordmustang ve #mustang etiketleri ile ile toplamda 11.947.872 adet efsanevi Amerikan modelinin fotoğrafı paylaşılmış durumda.

Sosyal medya siteleri açıldıklarından beri hızla yayıldı ve milyonlarla fotoğrafla doldu. İnsanlar kendilerinin, kedilerin ve köpeklerin fotoğrafları dışında birçok otomobil resmini de yine bu mecralar üzerinden paylaştı. Şu sıralar ise Instagram fotoğraf paylaşmak için en popüler platform olarak görülüyor. Veygo da bizler için Instagram’da en çok paylaşılan otomobilleri araştırmış.

Listenin ilk sırasında Ford Mustang bulunuyor. #fordmustang ve #mustang etiketleri ile ile toplamda 11.947.872 adet efsanevi Amerikan modelinin fotoğrafı paylaşılmış durumda.

En çok paylaşılan ikinci otomobil ise Honda Civic. #hondacivic ve #civic etiketleri ile Japon otomobil toplamda 7.402.365 gönderide kendine yer bulmuş. Civic’i az bir farkla Nissan GT-R takip ediyor. Birçok insanın ‘Godzilla’yı sevdiğini düşündüğümüzde bu sonuç hiç de şaşırtıcı değil.

İlk 10’a dahil edilen diğer araçlarda da fazla bir sürprizle karşılaşmıyoruz.  BMW M3, Jeep Wrangler, Chevrolet Camaro, Chevrolet Corvette, BMW M4, Lamborghini Aventador ve Audi R8 ilk 10’daki diğer otomobiller. Listenin daha aşağılarına indiğimizde ise BMW M5, Subaru Impreza, Chevrolet Silverado, Lamborghini Huracan, Mini Cooper, Porsche Carrera ve Porsche 911 ile karşılaşıyoruz. Honda’nın ateşli hatchbak modeli Civic Type R’ın 1.834.222 da bağımsız olarak bu listede yer alması ne kadar başarılı bir model olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Kendimiz arattığımızda bu listedeki bazı rakamlar değişiyor ancak Veygo’nun bu araştırması bile hangi araçların sosyal medyada popüler olduğu hakkında fikir veriyor.


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu