Yeni Subaru Outback yeni turbo beslemeli motoruyla geldi

Subaru’nun en son global platformuna geçiş yapan Outback daha iyi bir sağlamlık, gelişmişlik ve daha iyi bir sürüş vaat ediyor

Subaru, New York Otomobil Fuarı’nda Outback’in 6. neslini tanıttı.

Her zaman olduğu gibi, 2020 Subaru Outback, aynı tasarımı benimseyen, ancak maceracı karakterini sergilemek için bol miktarda vücut kaplaması ve modele özel tamponlar içeren sağlam bir yapıya sahip olan yeni Legacy’nin station-wagon versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Subaru’nun en son global platformuna geçiş yapan Outback daha iyi bir sağlamlık, gelişmişlik ve daha iyi bir sürüş vaat ediyor. Yeni model ayrıca, piyasadaki çoğu SUV modelinden daha yüksek olan 22 cm’lik yerden yükseklik sunuyor.

Subaru Outback’in eski altı silindirli motoru yeni nesilde yerini Legacy’de bulunan 260 beygir güç üretebilen 2.4 litrelik turboşarjlı motora bırakacak. Giriş seviyesinde 184 beygir güce sahip 2.5 litrelik atmosferik motor görev yaparken, her iki güç ünitesi de CVT şanzımanla eşleştirilmiş durumda.

Yenilenen modeldeki en büyük değişiklik ise iç mekanda gerçekleşmiş. Daha kaliteli malzemelere ev sahipliği yapan yeni nesil Outback’te Apple CarPlay ve Android Auto destekli bilgi-eğlence sistemi, 11.6 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı da beraberinde getiriyor.

Subaru’nun şerit ortalama işlevine sahip EyeSight Sürücü Yardımı sistemi standart olarak sunulurken, DriverFocus sürücü dikkat asistanı, Ön Görüntüleme Monitörü, direksiyona duyarlı LED farlar ve çapraz otomatik frenleme gibi sistemler ise opsiyon listesinde yer alacak.

Önümüzdeki kış aylarında satışa sunulması beklenen 2020 SUbaru Outback ile ilgili daha detaylı bilgiye ilerleyen günlerde ulaşmayı umuyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu