3M üç yıl üst üste Türkiye’nin En İyi İşverenlerinden biri oldu

“3M Bilimi. Hayatın Her Anında” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren 3M, “Great Place to Work” (GPTW) Enstitüsü tarafından düzenlenen araştırmada çalışan sayısı 500-2000 arasında olan şirketler kategorisinde Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasına girdi. 

3M, çalışanlarının memnuniyetini simgeleyen bu ödülü, üst üste üçüncü kez kazanmış oldu.

Çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani etkileri yüksek kurum kültürüne sahip şirketlerin belirlendiği Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen araştırmada 3M Türkiye üst üste üçüncü kez Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yer aldı. Çalışan sayısına göre 5 farklı grupta değerlendirilen araştırmada 3M, 500-2000 çalışanı olan şirketler kategorisinde Türkiye’nin En İyi İşvereni ödülüne layık görüldü. Çalışmada; GPTW felsefesine ait güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu gibi kavramlar analiz edildi. Bunlara ek olarak İnsan Kaynakları uygulamalarında çeşitlilik, orijinallik, kapsayıcılık, insani dokunuş ve bütünsellik faktörleri ödüle layık görülmesinde etkili oldu. 

3M CEO’su Mert Büyükyazgan, Türkiye’nin En İyi İşvereni ödülünü, özellikle de üç kez üst üste almaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, “DNA’sında bilim, odağında her zaman insan olan kurum kültürümüzle yolculuğumuz boyunca her zaman çalışanlarımızla güvene ve şeffaflığa dayalı bir bağ kurduk. 3M olarak bizlerin en büyük önceliklerinden biri insanların yaşamını kolaylaştırmak ki bunu sadece ürettiklerimizle değil kurum felsefemizle tüm çalışanlarımızın da konfor alanlarını artırarak sağlamak istiyoruz. 3 yıldır üst üste Türkiye’nin En İyi İşverenleri’nden biri olarak seçilmemiz bize çalışmalarımızın ve ilkelerimizin doğruluğunu göstermesi açısından çok değerli. 3M’i harika bir işyeri yapanın burada çalışan harika insanlar olduğuna inanıyoruz. 3M Türkiye’yi harika bir yer olarak korumak için çalışanlarımıza ve kurum kültürümüze odaklanmayı sürdürüyoruz. Çalışanlarımızın mutluluğu için çıtayı daha da yukarı çekmeye ve çalışan odağımızı korumaya devam edeceğiz” dedi. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu