Mobil 1’den 5 Yıl motor garantisi!

Mobil 1, tüm dünyada kademeli olarak devreye girecek olan “Mobil 1 Motor Garantisi”  uygulamasına başlıyor. Araçların üretici garantisi sona erdikten sonra otomobil motorları için ek bir koruma programını hayata geçiriyor.

Formula 2 Otomobillerinde 2020’den itibaren Pirelli Lastikleri Kullanılacak

Mobil 1 motor yağlarının kullanıldığı  motor parçaları, 5 yıl ya da 160 bin kilometreye kadar garanti altına alınıyor.

Motor garantisi, Mobil 1 ile geliyor

Yetkili servisler üzerinden bu uygulama sürücülere tamamen ücretsiz olarak sunulacak. Mobil 1 motor yağlarının kullanıldığı  motor parçaları, 5 yıl ya da 160 bin kilometreye kadar garanti altına alınıyor. Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç ise konu ile ilgili olarak “Motor Garantisi” uygulamamızı Türkiye’de 2019’un ikinci yarısında hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Yetkili servislerde sadece Mobil 1 motor yağlarını 5 yıl ya da 160 bin kilometreye kadar Motor Garantisini kullanabilecek” dedi.

Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı Mobil 1, otomobil kullanıcılarının yüzünü güldürecek yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Mobil 1 motor yağlarının yüksek performansını ve güvenilirliğini açıkça ortaya koyan “Mobil 1Motor Garantisi” veriyor. Araçların üretici garantisi sona erdikten sonra otomobil motorları için ek bir koruma programını hayata geçiriyor.

Üretici garantisinin ötesine geçen bu garanti, programa katılım gösteren yetkili servisler üzerinden sürücülere tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Uygulama 2019’da başlıyor

Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç ise konu ile ilgili olarak “Devrim niteliğindeki “Mobil 1  Motor Garantisi” uygulamamızı 2019’un ikinci yarısında Türkiye’de hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Böylece otomobil sahipleri, araç üretici garantisinin bitip Mobil 1Motor Garantisi’nin başlangıcından itibaren yetkili servislerde Mobil 1motor yağlarını kullandıkları süreç içerisinde 5 yıl ya da 160 bin kilometre boyunca bizim sunduğumuz “Mobil 1Motor Garantisi” ile otomobillerini koruma altına alabilecekler” yorumunda bulundu. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu