Bu konsept otomobil sıcacık bir banyoya imkan sağlıyor

Koreli tasarımcı iç mekanı ılık ve rahatlatıcı suyla doldurulabilen bir konsept otomobil hayal etmiş.

Hiç otomobilinizde yolculuk ederken sıcak bir banyonun hayalini kurdunuz mu? Belki hiç bunu düşünmediniz ama Hanbeom Lee bunu düşünmüş ve tasarımını Honda Onsen olarak adlandırmış.

Koreli tasarımcı iç mekanında ılık ve rahatlatıcı suyla doldurulabilen bölüme sahip olan bir Honda şehir otomobili konsepti hayal etmiş. Onsen adı verilen konsept tamamen elektrikli bir aktarma organına sahip. Oldukça geniş kabine sahip olan otomobil, arkaya dönük bir ön koltuk düzenine sahip.

Audi’den mega şehirler için konsept otomobil AI : ME

İşler asıl kabinin diğer yarısında ilginçleşiyor. Silindirik olarak tasarlanan bu bölüm, kendi içinde bağımsız olarak dönerek suyun seviyesini sabit tutuyor. Su geçirmez olarak tasarlanan bu bölüm, bir düğme yardımıyla su ile doldurulabiliyor. Koltuklar masaj işlevi de sunarken, kabin içerisindeki buharın dışarı atılması için de bir çıkış yolu tasarlanmış. ‘Banyo özellikli otonom araç’ olarak nitelendirilen otomobil, karşılaştığımız en ilginç konsept modellerden bir tanesi.

Tüketicilerin böyle bir araç ile ilgili isteği oldu mu? Bunu bilmiyoruz ancak bu konuyla ilgili bir tüketici anketi yapılmış olduğunu da düşünmüyoruz. Ancak, ilerleyen yıllarda tamamen otonom olarak hareket eden aracımızda ilerlerken, zamanınızı sıcak banyonuzda geçirmek hiç de kötü bir fikir olmazdı, değil mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu