Suzuki Jimny, Bodykit sayesinde Mercedes G-Serisi oluyor

Hali hazırda kit çok iyi kalitelerde üretilmemiş olsa da modifiye tarihine damga vuracak türden. Suzuki Jimny, yeni kasası ile Mercedes-Benz G Serisine oldukça benzer olmaya başladı. Küçültülmüşü gibi görünmesine karşın böyle bir kit ortaya çıktı ve benzerlik kanıtlandı.

Küçük Mercedes-Benz G-Serisi: Suzuki Jimny

Modifiye severler Suzuki Jimny’nin çalışmalara başladığında muhtemelen otomotiv gazetecileri de bu benzerliği konuşuyordu. G63 S versiyonunun body kit versiyonunu yapan ve bunu Suzuki Jimny ‘ye uygulayan modifiyeciler, iyi iş çıkardıklarını söylüyorlar.

Bodykit Facebook sayesinde öğrenildi

Çin pazarında bu uygulamayı yapan modifiyeciler Facebook’ta GTBOARD.COM sayfasından ilk paylaşımlarını yaptılar. Ön tarafta Mercedes ızgarası, Led halka farlar, stoplar, köşeli çamurluklar ve çamurluk üstü sinyallerle modifiye işlemi tamamlanıyor. Büyük Suzuki amblemi olmasa çoğu insan G Serisinin küçük bir versiyonu sanabilir.

Ayrıca modifiye esnasında kullandığı parçaları da paylaşarak şeffaf işçiliklerini gösteriyorlar. Ve yanlardan çıkan o muhteşem egzozlarla modifiye işlemi bitiyor.

1.5 litrelik benzinli geleneksel bir motorla ülkemize geliyor ve bu motor 4 ileri bir şanzımanla kombinleniyor. Beklentilerin fazlasında satılmasından dolayı temin etmekte zorlanılan model için sıraya girme durumu söz konusu olabilir.

Suzuki Jimny’nin tarihi

1996 yılında piyasaya çıktı ve 2006 yılında küçük bir makyaj geçirmişti. 2018 yılında ise yeni kasasına kavuştu. Aslında temelleri Suzuki Samurai modeline dayanır ve Samurai ile kazanılan başarının devamında gelen bir modeldir. İsim değişikliğinin neden olduğu hakkında bir bilgi olmasa da Suzuki Jimny isminin çok daha sempatik olduğu kesin.

İlgili Makaleler

2 Yorum

    1. Selamlar Suzuki Jimny’yi böyle bir dönüşüm yapmakla ilgili videomuzda detayları görebilirsiniz. YouTube’a Doğan Kabak yazarak kanalımıza ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu