2020 Nissan Juke kendini göstermeye başladı

2020 Nissan Juke tanıtım gününü beklerken, Japon üretici aracın teaser kampanyasına başladı.

Paylaşılan görsel fazla bir ayrıntıya sahip değil ancak dairesel farların üzerinde ince LED farlara sahip olduğunu görüyoruz. Yeni modelde ayrıca X-Trail ve Qashqai modellerinde olduğu gibi daha belirgin bir ön ızgaranın kullanılacağını düşünüyoruz.

Bunların dışında ayrıntı vermek oldukça zor ancak crossover modelde plastik gövde kaplamalarına ve ön ızgara altında gümüş renkli detaylara yer verileceğini söyleyebiliriz.

Nissan, yeni Juke hakkında ağzını oldukça sıkı tutuyor ancak casus fotoğraflardan anladığımız kadarıyla yeni modelin selefinin izinden gideceğini söyleyebiliriz. Eğimli bir ön cama sahip olacak olan aracın arka çamurluklarının da oldukça kaslı bir yapıya sahip olacağını biliyoruz. Bunun dışında eğimli bir tavana ev sahipliği yapacak olan modelin arka bölümünün de evrimsel bir tasarım ile geleceği düşünülüyor.

Nissan Juke

Crossover modelin 2020 yılının başlarında satışa sunulması planlanıyor. Yeni model Renault Clio ve Captur modellerinde de kullanılan CMF platformu üzerinde yükselecek. Motor gamı henüz onaylanmadı ancak 140 ve 160 beygir güce sahip 1.3 litrelik turbo beslemeli ünitenin seçenekler arasında olacağını düşünüyoruz. Bunun yanı sıra 2020 Nissan Juke’ta turboşarjlı 1.0 litrelik benzinli ve 1.5 litrelik dizel motor seçeneklerinin de sunulacağı gelen haberler arasında.

Ayrıca 1.6 litrelik benzinli motora eşlik edecek bir elektrikli güç ünitesi ve 9.8 kWh’lik batarya paketine sahip olacak bir şarj edilebilir hibrit versiyonun da seçenekler arasında olduğu konuşuluyor. Hibrit modelin elektrikli kullanımlarda 30 km’lik bir menzile sahip olabileceği düşünülüyor.

2020 Nissan Juke 3 Eylül’de görücüye çıkacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu