Honda ’dan Temmuz ayına özel fırsatlar

Honda, Civic ve CR-V modelleri için Temmuz ayına özel fırsatlar sunuyor. Temmuz ayı boyunca Civic modellerine özel ÖTV desteğinin yanı sıra; Honda CR-V modeline sahip olmak isteyenlere 100 bin TL’ye yüzde 0,95 faiz oranı ile 12 ay kredi imkânı sunuyor. Ayrıca Civic Sedan modelleri 119 bin 500 TL başlangıç fiyatıyla Honda sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Honda, motor sporları yarışlarındaki 60’ıncı yılını kutluyor

Honda, Civic ve CR-V modelleri için Temmuz ayı boyunca özel fırsatlar sunuyor. Temmuz ayı sonuna kadar Civic modellerine sahip olmak isteyenleri özel ÖTV desteği; CR-V modellerine sahip olmak isteyenleri ise avantajlı kredi kampanyaları bekliyor.

Güçlü ve verimli motoru, optimize edilen CVT şanzımanı, sahip olduğu sürüş dinamikleri, üst seviye donanımları, performansı, üstün konfor seviyesi ve şık tasarımı ile heyecan uyandıran Honda CR-V; Temmuz ayı boyunca 100 bin TL’ye yüzde 0,95 faiz oranı ile 12 ay vadeli kredi imkanı ile sunuluyor.

Standart versiyonlarında bulundurduğu zengin donanımları, performansı ve yakıt verimliliği ile rakipleri arasından sıyrılan Civic Sedan; Temmuz ayı boyunca 119 bin 500 TL’lik başlangıç fiyatından satışa sunuluyor. Civic Sedan, geniş iç ve bagaj hacminin yanı sıra kusursuz bir tutuş için ayarlanmış ergonomik vites kolu; yüksek kaliteli yüzeyleri ve hassas geri bildirimle daha kontrollü bir sürüşü destekleyen yeni direksiyon sistemiyle gelişmiş ve sportif bir sürüş imkanı sağlıyor. Ayrıca yeni LED teknolojisine sahip arka stop grubu; sportif alaşım jantlar ve karakteristik krom ön panjur gibi tasarım detaylarıyla yeni Civic Sedan dikkat çekici bir görünümle bakışları üzerine çekiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu