Toprak Razgatlıoğlu Britanya’da zafer arıyor

Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Toprak Razgatlıoğlu, 2019 Dünya Superbike Şampiyonası’nın sekizinci durak noktası olan Britanya’da piste çıkıyor. İlk kez Türk adını kullanan bir takımla yarışan Red Bull sporcusu Razgatlıoğlu, Turkish Puccetti Racing Team’le Britanya’da ilk zaferini hedefliyor.

Toprak Razgatlıoğlu Tayland’da piste çıkıyor

Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli motosiklet sporcularından biri olan Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası’nda (WorldSBK) sekizinci durakta piste çıkıyor. 6-7 Temmuz tarihlerinde Britanya’daki Donnington Park Pisti’nde TSİ 16.00’da koşulacak yarışlarda Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, üst üste çıktığı podyumlar sonrası yarış zaferine erişmek için mücadele edecek.

‘Artık yarış kazanma zamanı’

Superbike’daki çetin mücadeleye adaptasyon sürecini atlattığını belirten Razgatlıoğlu ‘’Sezonun bundan önceki kısmını düşünmüyoruz. O bölümden çıkardığımız dersler nasıl işimize yarar bunu planlıyoruz. Üst üste elde ettiğimiz podyumlar iyi yolda olduğumuzu zaten gösteriyor. Ama aynı zamanda bir adım daha atmamızın vakti geldiğini de bize söylüyor. Artık yarış kazanma ve bayrağımızı gönderin en üstüne çekme zamanı. Donnington Park Pisti’nde bunu gerçekleştirebileceğimize tüm takım olarak inanıyoruz’ ifadelerini kullandı.

World SBK arenasında ilk kez Türk adını kullanan bir takımla mücadele eden Razgatlıoğlu, geride kalan 7 durak noktası sonunda elde ettiği 121 puanla pilotlar sıralamasında 6. basamakta yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu