Kendini Audi R8 zanneden Opel Astra

İnternette karşılaştığımız en ilginç otomobillerden birini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu otomobil bir Opel Astra G, ancak kendini Audi R8 zannediyor.

Romanya’da OLX adlı internet sitesi üzerinden satışa çıkarılan bu model için, sahibinin çok para harcadığı belirtilmiş. ‘Benzersiz’ olarak nitelendirilen araç aslında 2004 model bir Opel Astra. 101.000 km’de olduğu belirtilen bu Astra için istenen rakam ise 2.500 Euro.

Adeta Audi R8 Cosplay’i yapan araç, bir gövde kitinin yanı sıra farklı ön ızgaraya, aydınlatma elemanlarına ve dörtlü egzoz çıkışına ev sahipliği yapıyor. Kırmızı gövde rengine sahip olan otomobilde tıpkı R8’de olduğu gibi siyah renkli detaylara yer verilmiş. Stop lambalarının da Seat Leon MK1’den alındığını söyleyebiliriz. İlanda 19 inç jatlara sahip olduğu belirtilse de biz bu jantların daha küçük olduğunu düşünüyoruz.

Düşük çözünürlüklü görseller aracın iç mekanını detaylı bir şekilde incelememizi engelliyor ancak kabinin de benzer bir renk düzenine sahip olduğu söyleniyor. Bu da kırmızı ve siyah renkli düzeni iç mekanda da göreceğimiz anlamına geliyor.

Bu R8 görünümlü Opel Astra G, 170 beygir güç üretebilen 1.8 litrelik motora ev sahipliği yapıyor. Audi R8 Decennium‘nin ise 5.2 litrelik V10 motorundan 620 beygir güç ve 580 Nm tork ürettiğini hatırlatalım.

Sizin bu Opel Astra hakkındaki görüşleriniz neler? Siz bu otomobili satın alır mıydınız?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu