ABD’de iki hırsızdan beklenmedik ilginç hareket

Otomobil boyamak normalde çok pahalı ve zaman alan bir iştir, özellikle de fabrika kalitesinde bir boya görünümü istiyorsanız. ABD’de Ford Focus Sedan kullanan bu iki hırsız, sedan’ı beyazdan siyah renge boyamaya karar verdiklerinde, dişarıdan çarpıcı bir durum ile karşı, karşıya kaldılar.

Reddit isimli bir web sayfası’nın videosu olaya şahit olan bir sürücü tarafından çekildi, hırsız çift siyah Ford’u boyamak için sprey tenekesi kullanıyordu. Çekilen videoyu daha da komik yapan şey, boya işinin Amerika’da ünlü bir fast food otoparkında yapıldığı ve yakındakilerin rahatsız olacağı çevre kirliliğinin dikkate alınmaksızın yapılmasıydı.

Video başlarında, Ford Focus ön yüzünün çoğunun siyah bir renkle boyanmış olduğunu görülürken ortağı onu boyadan korumak için tamamen beyaz tulum elbise giyiyor. Bu videoyu reddit web sayfasına gönderen kişi aracı bildiklerini ve arabanın çalındığını iddia ediyor. Bu, ‘akıllı’ olduklarını düşünen araba hırsızları kendilerinin videoya alındığından haberi dahi yok. 

Bu durum alışılmadık olmadığı için kimseyi şoke etmemelidir, çünkü basitçe çalınan bir aracı yeniden boyamak, dikkat çekmeyeceği anlamına gelmiyor. Üstelik halka açık ve dikkat çeken bir yerde olması gören insanlar tarafından polisi arama düşüncesi ile karşı karşıya bırakmaktadır. Çalınan Ford Focus’un daha sonra polis tarafından bulunduğunun ve ikisinin tutuklandığı iddia ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu