2022 Honda Civic Hatchback patent görselleri ortaya çıktı

Mevcut Honda Civic modeli artık ömrünün sonuna doğru yaklaşırken, Japon üretici de yeni neslin çalışmalarını uzun zamandır sürdürüyor. Ortaya çıkan patent görselleri ise 2022 Honda Civic Hatchback modelinin nasıl görüneceğini ortaya koyuyor.

CivicXI forum sitesi tarafından ortaya çıkarılan resimlerde yeni nesil Civic Hatchback’in evrimsel tasarımıyla birlikte Accord’dan izler taşıyor.

Ön bölümden başlayacak olursak, daha yatay tasarlanan farlar ile birlikte revize edilmiş bir ön ızgara ile karşılaşıyoruz. Tampona doğru indiğimizde geniş bir merkez hava girişinin her iki tarafında kare formlu açıklıkları görmek mümkün.

Araca yandan baktığımızda ise düz ve uzun kaput dikkatimizi çekiyor. Yeni nesil ile birlikte daha düz bir omuz çizgisine geçiş yapacak olan modelin kelebek penceresindeki krom detay ise bizlere Accord’u hatırlattı.

Civic’in tartışmalı arka bölümü ise yeni neslinde törpülenecek gibi görünüyor. Yeni nesilde C formlu stop lambalarına ve arka spoylere veda edeceğiz. Yeni modelde birbirine ince bir şeritle bağlanan stop lambaları ile karşılaşacağız. 2022 Honda Civic Hatchback ile birlikte arka tampondaki agresif tasarıma da veda ediyoruz.

Genel olarak baktığımızda 2022 Honda Civic Hatchback’in selefine oranla daha sade ve olgun bir tasarımla karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Bu patent görselleri ile karşılaştırdığımızda biz mevcut nesli daha çok beğendiğimizi söyleyelim. Aracın üretim versiyonunu gördüğümüzde fikrimiz değişebilir.

Honda yeni model hakkında bilgi vermekten kaçınıyor. Önümüzdeki yılın bahar aylarında tanıtılması beklenen modelin İngiltere’deki Swindon fabrikasının 2021 yılında kapatılacağı için ABD’de üretilmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu