Artık özel jetinize uygun Porsche 911 Turbo S alabilirsiniz

Bir özel jet alacak durumuz varsa Porsche 911 Turbo S almaktan da çekinmezsiniz değil mi? Brezilyalı Embrear ve Porsche markaları tam da bunun için bir ortaklığa gitmişler.

10 adet ile sınırlı ve ‘Duet’ olarak adlandırılan bu paket her iki markanın da en güçlü ve başarılı modellerini kapsıyor

Brezilyalı özel jet üreticisi ve Alman otomobil markası, özel Embraer Phenom 300E tercih eden müşterilerin aynı zamanda özel bir Porsche 911 Turbo S satın alabilecekleri ilginç bir teklif sunuyor.

10 adet ile sınırlı ve ‘Duet’ olarak adlandırılan bu paket her iki markanın da en güçlü ve başarılı modellerini kapsıyor. 911 Turbo S ve özel jet aynı iki dış renk ile sunulurken, iç bölümde de benzer döşemeler müşterileri bekliyor. Tüm bu işlemlerin el yapımı olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Renk ve döşemelerin yanı sıra bu ortaklığı simgeleyen bir logo da her iki araçtaki yerini almış. Phenom 300E modelinin kanadı ve Porsche’nin amiral gemisi modelinin arka kanadından esinlenilerek ortaya çıkarılan logo 911 Turbo S’in B sütununda ve iç mekanın çeşitli bölgelerinde kendine yer bulmuş.

Uçaklardan tanıdığımız dokunuşlar

Bu oldukça özel Porsche 911 Turbo S bunların yanı sıra kardeş olduğu jetin kayıt numarasını arka kanadının altında taşıyor. Kapı eşiklerinde uçaklardan hatırladığımız ‘No Step’ yazısı ise kırmızı bir aydınlatma ile kendine yer bulmuş. Ön konsol üzerindeki saatin kadranında yer alan yapay bir ufuk çizgisi ise hoş bir dokunuş olarak dikkat çekiyor.

911 Turbo S Duet’in diğer benzersiz detayları arasında mavi şeritlere sahip yine jet ile uyumlu renk taşıyan Porsche Exclusive jantlar, krom renkli yan hava girişleri ve cam çerçevleri yer alıyor.

İç mekana geçtiğimizde siyah ve kırık beyaz renkli deri döşemelerin özel mavi renk dikişler ile tamamlandığını görüyoruz. İki renkli direksiyon simidi ise jetin lövyesi ile uyum içerisinde. Ön yolcu tarafında yer alan ”One of 10” logosu aracın özel bir versiyon olduğunu vurgularken ön bagaj bölmesi bile el işçiliği ile yapılan mavi kontrast dikişli siyah deri ile kaplanmış.

Porsche 911 Turbo S ve lüks bir jetin birlikte sunulduğu bir paket bavulsuz olarak düşünülemezdi tabi ki. Porsche Design tarafından tasarlanan bavulların yanı sıra yine Porsche imzalı yeni 1919 Globetimer UTC saat da bu paketin içerisinde yer alıyor.

Bu oldukça şık pakete bakalım hangi 10 şanslı kişi sahip olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu