Yeni Land Rover Defender Yılın Kadın Otomobili oldu

Yeni Land Rover Defender, 2021 Yılın Kadın Otomobili (WWCOTY) ödülünü evine götürdü.

Land Rover Defender 8 farklı rakibini geride bırakarak bu ödüle sahip olmayı başardı

5 kıtada 38 ülkeden 50 kadın gazetecinin verdiği oylarla yapılan seçimde Defender en yüksek puan alarak bu ödüle layık görüldü. Oylama, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirildi.

WWCOTY İcra Kurulu Başkanı Marta Garcia ödül hakkında, “Efsane güncellendi. Land Rover Defender artık sadece Amazon’u geçmek veya çöle gitmek için bir SUV değil. Yeni nesil, sizi lüks bir sedan ile aynı konforda karayoluyla seyahat etmeye davet ediyor. Bu yüzden teknolojisi ve konforu nedeniyle Yılın En İyi Kadın Otomobili seçildi ” ifadelerini kullandı.

Yeni Defender 8 farklı rakibini geride bırakarak bu ödüle sahip olmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde duyurulan listede Defender’ın yanı sıra Peugeot 208, Skoda Octavia, Lexus LC500 Cabrio, Ferrari F8 Spider, Peugeot 2008, KIA Sorento, Ford F-150 ve Honda e yer alıyordu.

Yeniden tasarlanarak oldukça çekici bir görünüm kazanan yeni Defender, 3 ve 5 kapılı olarak sunuluyor. Defender 90 ve Defender 110 olarak adlandırılan gövde tipleri oldukça beğeni toplamıştı. Güzel görünümünün yanında Defender modeli arazi kabiliyeti ile de öne çıkıyor. Bu ödül ile SUV modelin başarısı da taçlandırılmış oldu.

Sizin yeni Defender modeli hakkındaki yorumlarınız neler ? Biz özellikle tasarım olarak SUV modeli oldukça başarılı buluyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu