Toyota tüm modelleri için 5 yıl garanti veriyor

Toyota, müşteri memnuniyetini ön planda tutan uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Tüm modellerindeki  “Toyota Garanti Sistemi’ni” 5 yıl/150 bin kilometreye çıkardı. Sektöründe pozitif ayrışan bu uygulama ile Toyota, sürekli gelişim felsefesi çerçevesinde yenilikçi yaklaşımını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay hafif ticari araç segmentine sunulan Proace City ile başlayan uzatılmış “Toyota Garanti Sistemi”. 24 Mart tarihinden itibaren satışı gerçekleşen tüm Toyota modellerini kapsıyor.

Japon otomotiv markası bunun yanında ayrıca “Garanti Spesiyal” ile de garanti uygulamalarında farkını ortaya koyuyor. Bu sisteme göre kullanıcıların, 5 yıl/150 bin kilometrelik yetkili servislerde otomotiv bakım Sistemi’nin süresi dolmadan önce araçlarının motor, şanzıman ve diferansiyel komponenetleri için verilen güvence süresini 2 yıl ve sınırsız kilometre olarak uzatabilecekler. Bu nedenle 1600 cc’ye kadar olan modeller ve tüm hibritler için fiyat 960 TL olacak. 1600 cc üzeri binek otomobiller, Hilux ve Proace City için 1.110 TL ve SUV modeller için 1.320 TL ödeyecekler, “Garanti Spesiyal” sistemine dahil olanlar bu süre ve sınırsız kilometre kapsamında araçlarının motor, diferansiyel ve şanzımanlarını Toyota güvencesi ile garanti altına almış olacaklar. Japon otomotiv üreticisi bu tutumu ile tüm müşterilerini güvence altına alıyor ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Toyota, devreye aldığı yeni “Toyota Garanti Sistemi” uygulaması hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenleri Türkiye’ye yayılmış Toyota Plazalara bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu