Makyajlanan Subaru Forester Japonya’da yüzünü gösterdi

Subaru, yenilenen Forester modelini Japonya’da tanıttı. Görsel anlamda elden geçirilen modelde aynı zamanda teknoloji ve motor anlamında da geliştirmeler mevcut.

Yeni Forester’da makyaj operasyonu sadece görsel ile sınırlı kalmamış

Makyajlanan Forester, yeni farları ve ön ızgarası ile farkını ortaya koyuyor. SUV modelin ön tamponu da yeniden tasarlanmış. Yenilenen model ayrıca makyaj operasyonu ile birlikte yeni alaşım jantlara kavuşmuş.

Yeni Forester’da makyaj operasyonu sadece görsel ile sınırlı kalmamış. Daha iyi sürüş ve konfor için SUV modele yeni süspansiyon ayarları getirilmiş. Bu sayede kullanıcılar yol koşullarına göre daha net ayarlar yapabilecekler.

Japon pazarında sunulan Forester, Touring, X-Break, Advance ve Sport donanım seviyeleri ile sunulacak. Japon marka ayrıca üç yeni renk seçeneği sunuyor. Bu renkler Cascade Green Silica, Autumn Green Metallic ve Brilliant Bronze Metallic olarak adlandırılmış.

İç mekanda ise fazla bir değişiklik göze çarpmıyor. Subaru bu bölümde yeni döşeme seçenekleriyle yetinmiş. Bu seçenekler arasında Çift renkli Nappa deri de mevcut. Japon üretici ayrıca EyeSight Safety teknolojisini daha geniş açılı bir ön kamera ve güncel bir yazılım ise desteklemiş.

2021 Subaru Forester, otomobil üreticisinin e-Active Shift Control özelliğine sahip 150 beygir güç üretebilen 2.0 litrelik e-Boxer hibrit güç aktarma organına ev sahipliği yapıyor. Biraz daha fazla güç isteyen müşeriler için ise 174 beygir güç ve 300 Nm torka sahip 1.8 litrelik turboşarjlı dört silindirli Sport versiyon sunuluyor. Yeni Forester’ın tüm versiyonları Subaru’nun Symmetrical All-Wheel Drive dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu