Bu Mazda RX-7 ve RX-8’ler restore edilmeyi bekliyor

Mazda’nın rotary motorlu spor otomobillerinin hayran sayısı bir hayli fazla. BigBang_Cam isimli bir kullanıcı tarafından Reddit’e yüklenen bu kısa videoda da bu hayranlardan birine tanık oluyoruz. Bir araba mezarlığı gibi görünen bu videoda yer alan Mazda RX-7 ve RX-8’ler restore edilecekleri günü bekliyor.

NFS Underground’ın tozlu garajı gibi

Videoda sayabildiğimiz kadarıyla yedişer tane Mazda RX-7 ve RX-8 ilgi görmeyi bekliyor. RX-7’ler arasında çoğunluğun üçüncü nesil olduğunu görüyoruz ancak bir tane ikinci nesil RX-7 de gözümüzden kaçmadı.

Otomobillerin çoğu özel tamponlar, motor kaputu, yan marşpiyeler, jantlar, geniş çamurluklar, büyük rüzgarlıklar ve çıkartmalar gibi görsel modifikasyonlara ev sahipliği yapıyor. Videoyu izlediğinizde NFS Underground tozlu garajına girmiş gibi hissetmeniz gayet olası.

Otomobillerin kime ait olduğu, onları ne zaman satın aldığı ve ne için kullanmayı planladığı hakkında fazla bilgimiz yok. Açıklamadan anladığımız kadarıyla otomobillerin sadece Kıbrıs’ta olduğunu biliyoruz. Kıbrıs’ta otomobillerin sağdan direksiyonlu olduğunu göz önüne aldığımızda araçların Japonya’dan ithal edilmiş olma olasılığı bir hayli yüksek.

İlerleyen dönemde bu araçların fiyatlarının artacağını düşünürsek, otomobilleri satın alan kişinin ileriye dönük güzel bir yatırım yaptığını söyleyebiliriz.

Araçların gün boyu güneşin altında kalıyor olması ve bu tozlu halleri insanı üzüyor. Bu otomobillerin yakın zamanda yeniden yollara dönmesini temenni ediyoruz. Sizin bu araçlar hakkında bilginiz varsa, yorumlara bekliyoruz.

https://www.reddit.com/r/JDM/comments/o5iuzw/pile_up_of_old_rotaries_outside_someones_house_in/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu