Ferrari, 75. yılını özel bir logo ile kutluyor

Ferrari, 2022 yılında 75. yılını kutlamaya hazırlanıyor. İtalyan süper otomobil üreticisi 75. yıl dönümüne özel logosunu ve birçok çalışanının yer aldığı bir video yayınladı.

Paylaşılan logoda şahlanan atın yanında 75 sayısının yanı sıra 1947-2022 yılların da yer alıyor.

Logo, Enzo Ferrari’nin 1947’de Maranello’da küçük bir fabrika açmasından bu yana geçen 75 yıl için oluşturulmuş. Paylaşılan logoda şahlanan atın yanında 75 sayısının yanı sıra 1947-2022 yılların da yer alıyor. Kutlamalar kapsamında Ferrari Başkanı John Elkann, ikonik şahlanan at heykelini de tanıttı. Videoda ayrıca her bir parçası çalışanlar tarafından birleştirilen bir yapboza da yer verilmiş.

Başkan John Elkann kutlamalar hakkında, “Bu özel yıl için özel bir simge yarattık: Burada fabrikamızda dövülen ve meslektaşlarım tarafından birer birer konumlandırılan binlerce parçadan oluşan bir heykel. Hem burada Maranello’da hem de dünyadaki tüm ailemiz tarafından paylaşılan Ferrari ruhunun bir simgeliyor. Kim olduğumuzun özünü, geçmiş 75 yılımızı ve geleceğimizi yansıtıyor. Enzo Ferrari’nin bir zamanlar dediği gibi ‘Her şeyden önce insanlardan oluşan bir şirketin sembolü’. diyerek sözlerini noktaladı.

Paylaşılan video tutku, takım çalışması, gurur ve mükemmellik değerlerini yenilik, gelenek, gurur ve Ferrari ekibinin farklı üyeleri tarafından konuşulan hayaller gibi kelimeleri vurguluyor. Enzo’nun “Fabrikalar insanlardan, makinelerden ve binalardan oluşur. Ferrari, her şeyden önce insanlardan yapılmıştır”sözüyle de video noktalanıyor.

2017 yılına döndüğümüzde İtalyan üretici 70. yılı şerefine her modelinin 350 özel versiyonunu sunmuş bunun yanı sıra sınırlı üretim La Ferrari Aperta tanıtılmıştı. Şirketin 75. yılı için ise bizlere neler hazırladığını henüz bilmiyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu