Suzuki Vitara Hibrit ve Jimny için özel kampanya

Suzuki, Jimny ve Vitara Hibrit modellerine özel avantajlı Şubat kampanyasını duyurdu. Akıllı Hibrit teknolojisine sahip modelleriyle dikkat çeken Suzuki, hibrit SUV modeli Vitara Hibrit ve arazi kabiliyeti ile ön plana çıkan SUV modeli Jimny için uygun faizli kredi kampanyasını devreye aldı. Şubat ayı boyunca geçerli olan kampanyada, Suzuki Jimny veya Vitara Hibrit modellerinden birini satın almak isteyenlere 100 bin TL için 12 ay vade ve % 0,99 faizli kredi fırsatı sunuluyor.

Suzuki, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere özel alım seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Suzuki, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere özel alım seçenekleri sunmaya devam ediyor. 4×4 veya 4×2 çekiş seçenekleriyle satılan, standart sunulan güvenlik özellikleriyle segmentinde ön plana çıkan Suzuki Vitara Hibrit, ay boyunca 532 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla ve 100 bin TL için 12 aya varan vadeli ve %0,99 faizli kredi fırsatıyla SUV sevenleri bekliyor. ALLGRIP teknojisine sahip 4×4 özelliğiyle ön plana çıkan, şehir içinde olduğu kadar doğada da üstün yetenekli Jimny modeline, 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 100 bin TL için 12 aya varan vadeli ve %0,99 faizli kredi imkânıyla sahip olunabiliyor.

Vitara Hibrit, donanım ve güvenlik özellikleri sayesinde hem şehir içinde hem de uzun seyahatlerde verimli ve konforlu yolculuklara olanak tanıyor. 9” multimedya cihazı, 4,2” renkli LCD bilgi ekranı, panoramik sunroof ve otomatik klima gibi özellikleriyle kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt veren Vitara Hibrit, ileri güvenlik özellikleriyle de öne çıkıyor. Suzuki Vitara Hibrit’in güvenlik özellikleri arasında; Çift Sensörlü Fren Destek Sistemi (DSBS), Kör Nokta Uyarı Sistemi (BSM), Arka Çapraz Trafik Uyarı Sistemi (RCTA), Trafik İşareti Tanımlama Sistemi (TSR), Şerit Takip İhlal ve Uyarı Sistemi ile Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC) yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu