Yeni nesil Ford Mustang görselleri sızdırıldı

2023 yılında tanıtılması beklenen yeni nesil Ford Mustang beklenenden çok önce gün yüzüne çıktı. İnternette dolaşan iki adet görselin yeni nesil modele ait olduğu iddia edilirken, paylaşılan fotoğraftaki araç oldukça gerçekçi görünüyor.

Paylaşılan görseller aracın evrimsel tasarımını ortaya koyuyor

Ford, yıllardır Mustang modelini küçük değişikliklerle güncel tutuyor. Paylaşılan görsellerde de aracın evrimsel bir ön tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Bu durum da görsellerin gerçekçiliğini bir kat daha arttırıyor.

Muhtemelen bir broşürden veya ekrandan hızlıca çekilmiş gibi görünen fotoğraf, ilk olarak Mustang7g forum sitesinde ve Facebook’ta Steeda adlı sayfa tarafından paylaşıldı. Ayrıca, ön bölümünü tamamen ortaya konan yeni nesil bir Ford Mustang prototipi de Ford Authority üyesi tarafından görüntülenmiş durumda.

Paylaşılan görseller muhtemelen yeni nesil Mustang’in farklı versiyonlarına ait. Tampon tasarımları farklı olsa da ön farlar üzerinden devam eden ve ön ızgara ile birleşen aracın düz kaş çizgisi her iki modelde de aynı görünüyor. Bunun yanı sıra mevcut modele göre genişleyen ön ızgara ve klasik Mustang logosunu görüyoruz.

Bir broşürden çekildiğini düşündüğümüz görsel biraz daha fazla detay içeriyor. Kaputta bir hava girişine yer verilen modelin tampon tasarımı da çok daha agresif. Paylaşılan her iki model de birbirine oldukça benziyor. Detaylarda ayrılan modellerden siyah renkli olanın EcoBoost motorlu giriş seviyesi versiyon olması muhtemel. Gri renkli aracın ise muhtemelen GT ya da daha üst bir versiyon olabileceğini düşünüyoruz.

Yeni model hakkında detaylar oldukça sınırlı ancak hibrit teknolojisine sahip 2.3 litrelik EcoBoost ve 5.0 litrelik V8 motor yeni nesilde de yerini alacaktır. Ford’un yeni nesil Mustang’i 2023 yılında tanıtması bekleniyor. Ancak bu gelişmeler ile birlikte Ford bir sürpriz yapıp tanıtımı daha erken bir tarihe alabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu