MINI, konsept modeli Aceman’den görüntüler paylaştı!

MINI Paceman coupe’yi crossover coupe’ye çevirdi, ancak model 2016’da aşamalı olarak kaldırılmıştı. Fakat şirket yeni bir Aceman konseptini tanıttığı için unutulan bir model olmaktan çıktı. 27 Temmuz’da piyasaya sürülmesi planlanan Aceman, renkli vurgulara sahip elektrikli bir crossover gibi görünüyor. Şirket ayrıntıları gizli tutarken, bir tanıtım videosu, sayısız LED ışık ve aydınlatılmış bir çevre ile donatılmış tamamen kapalı bir ızgaraya sahip olacağını gösteriyor. Farlarda da benzer bir işlem görünüyor ve MINI’nin ayırt edici özelliği haline gelen dairesel şekli terk ettiklerini belirtmekte fayda var.

Elektrikli otomobil dünyası genişliyor!

Farklı yerlerde, çeşitli animasyonları görüntüleyebilen piksel tarzı arka lambaları görebiliriz. Çok renkli aynalar ve plastik gövde kaplaması gibi görünen tasarım ile birleştirilebilir. MINI, ayrıntıları birkaç gün daha gizli tutarken, konseptin yaklaşmakta olan bir elektrikli crossover’ı önizlemesi bekleniyor. Bu noktada model hakkında çok az şey biliniyor ancak önceki raporlar, modelin Çin’de üretileceğini ve yeni nesil Countryman’den daha küçük olacağı şeklindeydi.

Bu noktada teknik özellikler hakkında bir bilgi yok, ancak muhtemelen Cooper SE Electric’ten çok daha iyi performans sunacak . Bu model (CooperSE) 181 beygir, 270 Nm tork üreten bir elektrik motoruna sahip.Bu otomobilin 0-100 değeri ise 7.3 saniye, ancak 28,9 kWh pil takımı tek bir şarjla yalnızca 183 km menzile izin vermekte.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu