1250 Beygir gücünde, 1 Milyon dolarlık Czinger Hyper GT !

Czinger Hyper GT olarak adlandırılan iki kapılı, dört koltuklu sedan konsept, ön tarafa monte edilecek ve daha fazla pist odaklı olan 21C ile aynı 1250 beygir çift turboşarjlı 2.88 litre hibrit V8 motora sahip olacak. Martı kanat olarak adlandırılan yukarı açılan kapılar, 3D baskılı tekerlekler ve kameralı yan aynalarla tamamlanan otomobil, 750.000 $ (613.260 £) ile 1 milyon $ (817.680 £) arasında yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak, ancak 21C’den çok daha yüksek sayıda adeti olacak. Czinger, Los Angeles’taki merkezinde 1000 adet otomobil üretmeyi planlıyor.

“functional art” olarak adlandırılan GT, oğlu ve şirketin ortak sahibi Lukas ile birlikte yeni tekliflerini yeni Czinger 21C V ile birlikte Monterey Otomobil Haftası’nda açıklayan sahibi Kevin Czinger’e göre “yeni bir kategoride” oturuyor. Ön tarafta aydınlatıcı LED’ler ızgaranın altında alçak bir halde ve geniş bir burunla çevreleniyor. Uzun eğimli tavan çizgisi, arka tarafı yuvarlayan yüksek ayırıcı ve petek gövde tasarımıyla otomobilin siluetini tanımlamakta. Otomobilin tavanı ayrıca 2’ye katlanabilmekte.

Her segmentte performans modeli gelecek!

Kevin Czinger, “21C’nin tasarım dilini kullanıyoruz, böylece insanlar onu bir Czinger aracı olarak görecekler. Bu otomobil gerçekten bir çita ya da çok şık ama güçlü mü güçlü bir hayvanın eşdeğeri gibi görünüyor ve o güçlü [V8] motoru kullanıyor. Yani bu, şimdiye kadar yapılmış ve sokağa çıkan en yüksek performanslı GT olacak.” diye ekledi.

İçeride ayrıntılar az, ancak “çok fazla bacak ve baş mesafesi olan” dört yetişkini ağırlayabiliyor ve en son teknolojiyle donatılacak – bunun ne tarz teknolojiler olacağına dair ayrıntılar henüz doğrulanmadı. Czinger Hyper GT ‘yi 2030’dan önce henüz bilinmeyen bir elektrikli model izleyecek. Czinger, “Czinger’in orijinal konsepti, tüm rekorları kırabilecek nihai bir yol arabası [21C] üretmekti” dedi.

Firmanın kendisini daha köklü bir marka üzerine modelleyip modellemediğinden bahseden Czinger, “Kendimizi hiçbir şeyden sonra modellemiyoruz, ancak bir hiper otomobil, bir süper otomobil, bir GT ve daha sonra diğerlerinin olacağı bir portföy modelliyoruz. Bu açıdan şirketimizi Lamborghini gibi görüyorum.” diye ekledi. Czinger.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu