Aston Martin iki yeni model tanıtmaya hazırlanıyor!

Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliği 21 Ağustos’ta gerçekleşecek. Aston Martin ise bu etkinlikte iki yeni model tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni modeller İngiliz üreticinin şimdiye kadarki en güçlü modeller olarak tanımlanıyor.

Aston Martin, etkinlikte şimdiye kadarki en güçlü modellerini sergileyecek

İngiliz üretici etkinlik sırasında Q by Aston Martin’in 10. yıl dönümünü kutlayan “çok özel, ultra ayrıcalıklı bir model” sergileyecek. Şirket şimdilik bu model hakkındaki detayları gizli tutuyor. Lüks otomobil üreticisi merak uyandıran yeni modelleri hakkında ’24 saatlik Le Mans yarışında markanın kazanan genlerini başarıyla selamlıyor’ demekle yetindi.

Aston Martin bu gizemli aracın yanı sıra Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde bir başka etkileyici otomobil daha tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket tanıtacakları yeni araçlarını “DBX707, V12 Vantage ve Aston Martin Valkyrie gibi nefes kesen, yüksek oktanlı duyguyu ve yoğun sürüş keyfini sürdüren, gerçekten heyecan verici performans odaklı model” sözleriyle ifade ediyor. Bu model ise, Aston Martin Club 1913’te gösterilmeden önce 19 Ağustos’ta sadece özel müşterilerine sunulacak.

Aston Martin, bu iki gizemli model dışında etkinlik sırasında ortadan motorlu Valhalla modelinde yapılan güncellemeleri de gözler önüne serecek. Süper otomobil, öncelikle elden geçirilmiş bir iç mekan ile karşımıza çıkacak. Şirket ayrıntı vermedi ancak kabinin benzersiz bir oturma pozisyonuna ve F1’den ilham alan ergonomiye sahip olacağı belirtiliyor.

Son olarak Aston Martin, DBX707 modelini de sergileyecek. Davetli konuklar, etkinlik sırasında aracı test etme fırsatına sahip olacak. 707 beygir güç ve 900 Nm tork üretebilen performanslı SUV model 4.0 litrelik turbo beslemeli V8 motora ev sahipliği yapıyor. 3.1 saniyede 100 km/s hıza ulaşan aracın azami süratinin ise 310 km/s olduğu belirtiliyor.

Aston Martin DBX707

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu