Skoda iyilik araçları köy okulları için yola çıktı!

Yüce Auto Skoda öncülüğünde 2020 yılında başlatılan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde İyilik Araçları Köy Okulları için yola çıktı.  

“İyilik Araçları Mutluluğa Aracı” sloganıyla yola çıkan Skoda İyilik Araçları, kırsal bölgelerde yaşayan çocuklara ulaştı

“İyilik Araçları Mutluluğa Aracı” sloganıyla yola çıkan Skoda İyilik Araçları, kırsal bölgelerde yaşayan çocuklara kültürü, sanatı ve hayal ettikleri aktiviteleri taşıyarak bir karnaval atmosferi oluşturulmasını sağlayacak.

Daha önce de pandemi döneminde hastaneler ve ihtiyaç sahipleri için özverili bir şekilde çalışan Skoda iyilik araçları bu sefer de köydeki çocukların yüzlerini güldürmeyi başardı. 27 Eylül’de Kahramanmaraş ile başlayan 30 Eylül’de Van, 3 Ekim’de Gümüşhane bölgesindeki 1.000’den fazla öğrenciye ulaşan “İyilik Araçları”nın programı 7 Ekim tarihinde Susurluk’ta sona erdi.

Ulaştıkları her okulda Ayla sinema filmi gösterimi, pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı, okulun kütüphanelerine kitap bağışı, palyaço, tahta bacak, sihirbaz ve balon şovlarıyla animasyon gösterimi gerçekleştirildi.

İyilik araçlar zorlu pandemi sürecinde maske dağıtımına lojistik destek sağlayarak bu konuda büyük bir rôl oynamıştı. Sağlık çalışanlarına, halk sağlığı ve kendi sağlıkları için büyük önem taşıyan hijyen malzemelerinden maske dağıtımına da destek veren şirket, 3D Destek Platformu’nu oluşturdu. ŠKODA iyilik araçları bu ağı geliştirerek maske üreticileri tarafından üretilen maskeleri olabildiğince hızlı şekilde sağlık kurumlarına ve sağlık çalışanlarımıza ulaştırmaya çalışmıştı. Aynı zamanda sokak hayvanları için de harekete geçen Skoda, mahalle araları, sahil şeridi, ilçe merkezlerini dolaşarak gördükleri sokak hayvanlarını özellikle pandemi döneminde aç bırakmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu