Renault’ta yenilenmiş ikinci el otomobil dönemi!

Renault, geçtiğimiz yıl duyurduğu yenilenmiş ikinci el otomobil dönemini RENEW ve Refactory hizmetleri ile resmi olarak başlatıyor. Şirket Bursa’da bulunan OYAK Renault fabrikasında ikinci el otomobilleri yenileyerek garantili bir şekilde satışa sunmaya hazırlanıyor.

Renault Group, yeni kimliği RENEW ile ikinci el konusunda yeni bir döneme geçiyor

Renault Group, yeni kimliği RENEW ile ikinci el konusunda yeni bir döneme geçiyor. Oyak Renault fabrikasında kurulan ikinci el otomobil yenileme sistemi ile Türkiye’de farklı bir alternatif sunulacak. RENEW, daha önce Renault2 markası altında yer alan 56 satış noktasının tamamında hizmete sunulacak.

Renault, Refactory ile sürdürülebilir kalkınma stratejisinin merkezinde yer alan endüstriyel ve ticari bir ekosistem yaratmayı hedefliyor. Refactory faaliyetlerine ilk olarak Fransa’nın Flins bölgesinde başlayan Renault Group, ardından İspanya’nın Sevilla kentinde devam etti. Son olarak ise Bursa’da başladı.

Oyak Renault fabrikası bünyesinde kurulan bu yeni endüstriyel tesisin amacı, kullanılmış otomobilleri standartlara göre yenilemek. Test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımları gibi hizmetler sunan Refactory, aynı zamanda boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik) ve kalite kontrolü gibi detayları da üstlenecek. İlk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanan Refactory’nin ilerleyen dönemde hizmetlerini genişletmesi bekleniyor.

Bu yaklaşımın sayesinde daha güvenilir ikinci el otomobil sunmak isteyen marka, düşük maliyet ve aynı zamanda yüksek kaliteli onarım felsefesi ile yola çıkıyor. Oyak Renault fabrika ekipleri tarafından detaylı bir şekilde elden geçirilen yenilenmiş ikinci el otomobil modelleri 2 yıl garantili olacak.

Refactory tarafından yenilenen tüm ikinci el araçlar, yetkili RENEW bayilerinde RENEW kimliği altında satışa sunulacak. Peki siz Renault tarafından sunulan yenilenmiş ikinci el otomobil hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu