Yeni Peugeot i-Cockpit, “Bağlantılı Araç” ödülünü kazandı!

Otomotiv dünyasında yüksek teknoloji ile sürüş keyfini bir araya getiren PEUGEOT, iddialı tasarımları ve hayatı kolaylaştıran çözümleri ile tüketicilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Yenilikçi ve sürüş konforunu artıran tasarımlarıyla performansa odaklanan Peugeot, geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni E-3008 ile segment standartlarını adeta yeniden tanımladı. Araçla birlikte tanıtılan ve E-3008 kadar ilgi gören yeni Panoramik i-Cockpit®, Almanya’daki AUTO BILD ve COMPUTER BILD okurlarının kalbini kazanmayı başardı. Sezgisel, güvenli, teknolojik ve konforlu bir sürüş sağlayan yeni Peugeot Panoramik i-Cockpit, iki medyanın okuyucuları tarafından “Eğlence” 2023 Bağlantılı Araç Ödülü’ne (Bağlantılı Araç Ödülü) layık görüldü.

Kazanan ürünler hakkında yorum yapan PEUGEOT Ürün Müdürü Jérome Micheron, “Bugüne kadar 10 milyondan fazla insanı memnun eden Peugeot i-Cockpit, başarılar ve gelişmelerle dolu 10 yılda hiç bu kadar dramatik bir değişim yaşamamıştı. “Tamamen güvenli, koruyucu sürüş ve araç içi konforu bir sonraki seviyeye taşıyoruz” dedi.

Peugeot‘nun yeni kokpit çözümü, ön panelde 21 inçlik yüksek çözünürlüklü bir panoramik ekrana, yeni bir kompakt direksiyon simidine ve en sık kullanılan özelliklere hızlı erişim için ayrı ayrı yapılandırılabilen kontrollere (i-Toggles) sahiptir. Panoramik ekran, yolcu bölmesinden görülemeyecek şekilde özel bir çözümle ön konsola monte edilmiştir. Bu çözüm, dokunmatik ekran erişimini ve 21 inç yüksek çözünürlüklü ekran görüntülerini iyileştirir. Panoramik ekranın sol tarafında direksiyon simidinin üzerindeki ekran sürüşle ilgili tüm bilgileri gösterir. Sağ tarafta havalandırma, navigasyon, medya ve bağlantı sistemlerini kontrol etmek için dokunmatik ekran bulunmaktadır.

AUTO BILD ve COMPUTER BILD, Bağlantılı Araç Ödüllerini (Bağlantılı Araç Ödülü) onuncu kez düzenledi. Autobild.de ve COMPUTER BILD okuyucuları tarafından oylanan ve ödüllendirilen teknoloji hizmetlerinin, tedarikçilerin ve otomobil üreticilerinin en iyi koruyucuları. Bu, otomotiv endüstrisinin dijital dünyasına dair bilgi sahibi bir varlık olarak öne çıkıyor. Dijital trend kombinasyonları mobiliteyi daha güvenli hale getiriyor, sürdürülebilirliğe daha fazla katkıda bulunuyor, daha iyi bir sürüş deneyimi sağlıyor ve eğlenceyi yeni bir boyuta taşıyor. Her yıl en gelişmiş şirketler, Güvenlik, Eğlence, Yeni Mobilite ve Öncü Ödülü olmak üzere 7 farklı kategoride ve 2 editörde ödüllendiriliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu