Makyajlı Ford Kuga, Avrupa pazarı için tanıtıldı!

Amerikan otomobil üreticilerinden Ford, oldukça sevilen Kuga modelinin makyajlı versiyonunu ABD’nin ardından Avrupa için de tanıttı.

Genel olarak aracın tasarımına baktığımızda asıl değişikliğin ön tarafta yaşandığını söyleyebiliriz. Yenilenen far grubu, ızgara bölümü, tampon ve ızgaranın üzerine eklenen LED far ile birlikte araç; Türkiye’de üretimi gerçekleşen Transit Custom modelini bizlere hatırlatıyor. Arka tarafa geçtiğimizde ise karşımıza grafikleri güncellenmiş olan stoplar çıkıyor. Buna ek olarak yeni tampon tasarımıyla model, daha şık ve kaslı gözüküyor.

İç mekana baktığımızda ise bizleri daha teknolojik ve modern bir tasarım karşılıyor. Eskisine kıyasla büyüyen 13.2 inç boyutundaki multimedya ekranı markanın en yeni yazılımı olan Sync4 ile çalışıyor ve bu sayede 5G desteğiyle birlikte kablosuz Apple CarPlay / Android Auto desteği de sunabiliyor. Alt tarafa indiğimizde artık klima kumandalarının araçtan kaldırıldığını görüyoruz. Eski modelde karşımıza çıkan vites seçici bu modelde de bizleri karşılıyor.

Titanium, ST-Line ve Active donanım paketleriyle satışa sunulacak olan makyajlı Ford Kuga, her seviyede farklı görüntüler ve özellikler sunuyor. Teknik tarafa gelirsek standart olarak 150 beygir güç üretebilen 1.5 litrelik EcoBoost ünite bizlerin karşısına çıkıyor. Bu üniteye ek olarak 2.5 litrelik iki tane hibrit ünite de bizlerin karşısına çıkacak. Birinci seçenek önden çeker olup 180 beygir güç üretebilirken ikinci seçenek dört çeker olarak karşımıza çıkıyor ve 183 beygir güç üretebiliyor. Şarj edilebilir hibrit olan ünite ise 2.5 litrelik bir üniteyle karşımıza çıkacak ve 243 beygir güç üretebilecek.

Ülkemizde de satışa sürülmesini beklediğimiz makyajlı modelin vergiler sebebiyle 1.5 litrelik versiyonunun daha çok alıcı bulabileceğini düşünüyoruz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu