Ülkemizde üretilen makyajlı Hyundai Bayon tanıtıldı!

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, ülkemizde üretimi gerçekleşen Bayon modelinin makyajlı versiyonunun tanıtımını gerçekleştirdi.

İlk olarak aracın dış tasarımına detaylıca baktığımızda modelin makyajla birlikte çok farklı bir yüze kavuşmadığını görüyoruz. Ancak ön bölümde yer alan bazı ayrıntılar gözümüze çarpıyor. Artık gündüz LED’lerinin ince bir LED barla birleştirildiğini görüyoruz. Bu sayede model, güncel Hyundai modellerine oldukça benziyor. Yenilenen far grubu, ızgara ve tamponla birlikte model; eskisine kıyasla daha kaslı gözüküyor.

Arka tarafa geldiğimizde stop grubunun grafiklerinin değiştirildiğini ve artık tamponun gövde renginde sunulduğunu görüyoruz. Buna ek olarak sunulan yeni jantlar ve 4 farklı renk seçeneği de dikkatlerimizden kaçmıyor. İç mekana geldiğimizde de bizleri çok büyük bir değişiklik karşılamıyor. Ancak belirtilenlere göre makyajlı Hyundai Bayon, artık her bölgede standart olarak dijital gösterge paneli ile birlikte satılacak.

Şimdilik Hyundai aracın teknik verileriyle ilgili bir bilgi paylaşmadı. Büyük ihtimalle makyajla birlikte herhangi bir güç ünitesinde değişikliğe gidilmeyecek. Bu durum bizlere aracın standart olarak 1.0 litrelik 3 silindirli turboşarjlı bir ünite ile satın alınabileceğini gösteriyor. Giriş modelinde ünite 100 beygir güç üretebilirken bir üst modelde araç, 120 beygir güç üretebiliyor.

Üretimi ülkemizde gerçekleşen modelin makyajlı versiyonunun ne zaman satışa sunulacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu