Fiat, küçük elektrikli otomobilini ülkemizde satışa sundu: Topolino!

FIAT, şehir yaşamı için sürdürülebilir mobilite ürünleri geliştirme misyonunu gerçekleştirmeye devam ediyor. Sürdürülebilir ve oldukça pratik bir ulaşım çözümü arayanlar için mükemmel bir seçenek olan Fiat Topolino, özellikle de gençleri yeni elektrikli mobilite çözümlerinin 4 tekerlekli haliyle buluşturmayı hedefliyor.

Fiat Topolino, 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Fiat Topolino, markanın yenilikçi duruşunu, Dolce Vita olarak da tanımlanan renkli, eğlenceli ve pratik hayat tarzını ve saf İtalyan güzelliğini simgeliyor. Tasarımının yanında, Türkiye’de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabilmesiyle, şehir içi ulaşımda ideal çözüm olabilir. Aynı zamanda ailelerin de ulaşım ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlıyor. Yüzde 100 elektrikli Topolino, daha az karbon ayak izi ile şehir yaşamının çevreci olmasına öncülük ediyor ve şehir hayatına kusursuz uyum sağlıyor.   

İki farklı gövde tipi bulunan Topolino’nun kapalı versiyonu (Topolino), 449 bin 900’TL’lik fiyatla FIAT showroomlarında ve markanın online satış kanalı online.fiat.com.tr üzerinden satışa sunuluyor. Plus Paket ise 30 Bin TL fark ile 479 bin 900 TL’den satışa sunulmuş durumda.

Topolino’da opsiyonel olarak tercih edilebilen Plus Paket, aracın fonksiyonelliğini ve şıklığını daha da ileriye taşıyor. Plus Paket’te yer alan Arka Bagaj Taşıma Aksesuarı, ön panelde yer alan kumaş kaplamalı “Dolce Vita” saklama kutusu, Krom Yan Ayna kapakları ise orijinal modele göndermede bulunuyor.

FIAT, Topolino için lansmana özel bir de satış kampanyasını hayata geçiriyor. Sınırlı sayıda Topolino, mart ayında 150 Bin TL, 15 ay, yüzde sıfır faizli kredi imkânı ve aylık 10 bin TL’lik taksitle yeni sahiplerini bekliyor. Topolino’nun açılabilir tavanlı ve kapısız versiyonu olan Topolino Dolce Vita’nın satışına ise yaz aylarında başlanması planlanıyor.

Topolino, kompakt ölçüleri ve şirinliği ile sempatik bir tarz ortaya koyuyor. Topolino’nun tasarım anlayışı, güçlü bir sadeliği yansıtırken; “az olan çoktur” felsefesine gönderme yapıyor ve aynı zamanda fonksiyonelliğiyle de öne çıkıyor. Eğlenceli ve erişilebilir bir elektrikli araç olan Topolino, kullanıcılarına büyük bir mobilite özgürlüğü sunmaya hazırlanıyor. Özel Mint Yeşili rengiyle eğlenceli tarzını ortaya koyan ve şehir hayatına kolayca uyum sağlayan Topolino, güvenli yapısıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca 14 inçlik özel jant tasarımı ile dikkat çeken modelin kabin içerisinde de tasarım anlayışına uyumlu bir estetik yaklaşım bulunuyor.

Topolino, son derece kompakt boyutu (2,53 metre uzunluk), kullanım kolaylığı ve 45 km/s’lik güvenli maksimum hızı sayesinde, yollarda rahat seyahat etme hissini canlandırıyor ve 75 kilometreye kadar menzil sunuyor. Topolino aynı zamanda dört saatten daha kısa bir süre içerisinde şarj olan 5,4 kWh batarya ile mükemmel bir elektrikli araç kapasitesi sunuyor. Kullanıcılar için şehir içi ve kısa mesafeli sürüşlerde ideal bir çözüm sunan Topolino, farklı yaşam tarzlarına da kolaylıkla uyum sağlıyor. Dolce Vita tarzını ve saf İtalyan güzelliğini mükemmel bir şekilde bünyesinde barındıran Topolino, markanın yenilik anlayışıyla bütünleştirdiği geçmişine hem sevimli hem de havalı bir yaklaşımla saygı duruşunda bulunuyor.   Topolino, geniş cam yüzeyleriyle de keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Şehir içi mobilite sorunu için Topolino

FIAT’ın ilk olarak 1936’da otomotiv dünyasına sunduğu ikonik Fiat Topolino, 2024 model yılı için modern dokunuşlarla tekrar tasarlandı ve şehir içi mobilitenin Fiat yorumu olarak yollara çıkmaya hazırlanıyor. Topolino, selefi gibi güçlü bir sadelikten ve ‘az olan çoktur’ (less is more) felsefesinden ilham alan bir tasarımla yola çıkıyor. İnsanları mutlu etmeyi amaçlayan bir otomobil olarak tasarlanan Topolino, şehrin sokaklarına keyif, neşe ve eğlence anlayışı getirmeye hazırlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu