Volkan Işık rallilere geri dönüyor!

1995-2003 Türkiye Ralli Şampiyonu Volkan lşık spora geri dönmeye karar verdi. Motorsporları kariyerinde ülkemizi yurtdışında da başarıyla uzun temsil eden Işık, WRC’de ilk ve tek puan alan milIi sporcumuz konumunda yer alıyor. Başarılı yarış pilotu ayrıca 2007 ve 2008 yılları arasın Avrupa Ralli Şampiyonası’nda 2. ve 3. olarak Türkiye’ye önemli başarılar kazandırdı.

Motorsporlarına katkı sağlamak için Deltasport, Ralliye ilk Adım, Volkicar, yarış lastikleri geliştirme ve 0retimi gibi birçok alanda öncü çalışmalara imza atan Volkan Işık, Türkiye Ralli Şampiyonası‘na geri dönüyor.

Volkan Işık, “Yıllar sonra yarışlara dönmek benim için çok heyecan verici. ilk yarışı sabırsızlıkla bekliyorum. Her zaman olduğu gibi yine motorsporlarına katkı sağlamayı hedefliyorum. Bu oluşumu destekleyen tüm sponsorlarıma teşekkur ediyorum. Seyircilerle parkurlarda buluşma heyecanını canı gönülden hissediyorum.” diyerek ralliye olan sevgisini ve seyircilere duyduğu özlemi dile getirdi.

23-24 Mart’ta Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2. ayağı olan Marmaris Rallisi’nde başlangıç yapacak olan Volkan lşık, Evofone Rally Team üyesi olarak GP Garage’dan Hyundai RS ile yarışacak. Kazandığı başarılar ile adını tarihe altın harflerle yazdırmayı başaran Volkan Işık ilk yarışında podyumda yer almayı hedefliyor.

Ralli dünyasına büyük heyecan katacak bu gelişme ile Volkan Işık’ı daha önce olduğu gibi izlemeye devam edecek olmamız bizleri şimdiden heyecanlandırdı.

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası, Yarış Takvimi

23-24 Mart – Marmaris/ Muğla

27-28 Nisan – Bodrum/ Muğla

18-19 Mayıs – Yeşil Bursa/ Bursa

14-15 EylüI – ESOK/ Eskişehir

05-06 Ekim – Kocaeli/ Kocaeli

02-03 Kasım – İstanbul/ İstanbul

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu