550 beygirlik BMW M4 CS tanıtıldı! İşte detaylar:

Alman otomobil üreticisi BMW, uzun zamandır merakla beklenen 2 kapılı M4 CS modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

İlk olarak tasarımdan başladığımızda çeşitli eklentiler ve dikkat çekici altın sarısı rengindeki jantlarıyla araç, oldukça şık gözüküyor. iç mekana geçtiğimizde ise bizleri spor otomobil meraklılarının ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir tasarım karşılıyor. Kırmızı detaylara sahip olan konsolla birlikte karbon fiber koltuklar ve yeni BMW modellerinde karşımıza çıkan direksiyon simidi araca farklı bir hava katıyor. Diğer modellerin aksine büyük bir vites topuzuna sahip olan aracın içerisinde çeşitli CS logolarına yer veriliyor.

Teknik tarafa geldiğimizde bizleri M3 CS’teki ünite karşılıyor. Yeni BMW M4 CS, çift turbolu sıralı 6 silindirli ünitesi ile birlikte toplamda 550 beygir güç ve 650 Nm tork üretebiliyor. Sekiz ileri otomatik Steptronic şanzımanıyla birlikte araç, 0-96 km/s hızlanmasını sadece 3.2 saniyede tamamlayabiliyor ve maksimum 302 km/s hıza çıkabiliyor.

Karbon fiber panellere sahip olan araç, M4 Competition modeline kıyasla 20 kg daha hafif. Şirket tarafından yapılan ölçümlere göre yeni BMW M4 CS, Nürburgring’deki 7 dakika 21.99 saniyelik zamanıyla 1.5 saniye CSL’den yavaş olsa da pist için oldukça performanslı ve hızlı bir sürüş imkanı sunuyor.

Şirket tarafından açıklananlara göre yeni BMW M4 CS, 124.675 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 4 çeker versiyon için ekstradan 35.200 dolarlık bir ödeme yapılması gerekecek.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu