Citroen markalı otomobil modellerinde 0 faizli kredi fırsatı!

Günümüzde otomobil ve ev kredisi için oldukça yüksek oranlı faiz rakamları ile karşılaşıyoruz. Bu süreçte bazı otomobil markaları ise kendi kampanyalarını sunmaya başlamış durumda. Bu markalardan birisi ise Citroen oldu. Fransız üretici, mayıs ayında yeni bir araç satın almak isteyenlere avantajlı kredi fırsatları sunuyor. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik kredi seçenekleri ve PSA Finans desteğiyle seçili Citroen modellerine sıfır faiz ile ulaşabilirsiniz.

Elektrikli Citroen modellerinde yüzde 0 faiz fırsatı

Citroen bu kapsamda kompakt sınıfta 4 kapılı sedan ve SUV genlerini bir arada sunan C4 X modelinde 250 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi fırsatı sunuyor. Citroën C4’e ise, yine 250 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli krediyle sahip olunabiliyor. Citroën’in SUV modeli C5 Aircross, Shine Bold ve E-Series donanımına sahip versiyonlarında 300 bin TL’ye varan kredi için 12 ay ve yüzde 1,99 faiz imkânlarıyla Citroën showroomlarında yeni sahiplerini bekliyor. Yerden yüksek yapısı ve çok yönlü kullanımı ile öne çıkan Citroën C3 Aircross modeli, 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği ile satın alınabiliyor. Çeşitli kişiselleştirme kombinasyonlarıyla dikkat çeken Citroën C3 modelinde ise, 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sağlanıyor.

Yüksek kapasite ve konforu bir arada sunan Citroën; ergonomik tasarımını teknolojik donanımlarla bünyesinde birleştiren hafif ticari araç modeli Jumpy Spacetourer’ı 300 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi kredi fırsatıyla kullanıcılarla buluşturuyor.

Elektrikli Citroën modellerinde yüzde 0 faizli kredi fırsatları!

Citroën, ë-C4 ve ë-C4 X ile C segmentinde iki elektrikli araç sunan tek marka olarak öne çıkmaya devam ederken, menzil ve maliyet odaklı yaklaşımını da sürdürüyor. Her iki elektrikli model, içten yanmalı motora sahip C4 ve C4 X modellerinin iç mekan genişliği ve kabin içi kullanım özelliklerini elektrikli güç-aktarma sisteminin avantajı ve sıfır emisyonlu sürüş keyfiyle birleştiriyor. Citroën C4 ve C4 X’in yüzde 100 elektrikli versiyonları ë-C4 X ve ë-C4, 300 bin TL’ye varan kredi için 12 ay ve yüzde 0 faiz avantajıyla satın alınabiliyor. Stratejik olarak belirlenmiş batarya boyutu ve 100 kW DC hızlı şarj işlevi çok yönlü bir kullanım sunarken aynı zamanda rekabetçi bir fiyat konumlandırmasını da destekliyor.

Şehir içi mobilite aracı Ami’de 0 faizli kredi imkânı!

Mobilite dünyasının her alanına değen ve herkesin erişimine uygun ulaşımı sunmak için çalışan Citroën, sıfır emisyon değerine sahip yüzde 100 elektrikli yapısıyla, tüm kent merkezlerine özgürce erişim imkânının yanı sıra sessiz ve dingin bir sürüş sağlayan Ami modelinde, 120 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi olanağı sağlıyor. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon bataryası 220 Volt standart priz ile dört saatte tam şarj olan Ami, 75 km’ye kadar menzile ve 45 km/s’e kadar hıza ulaşabilen, debriyajsız, yumuşak ve akıcı bir sürüşün yanı sıra elektromotorun ürettiği yüksek tork değeri sayesinde ilk hareket anından itibaren yüksek çekiş gücü sunan dört tekerlekli bir bisiklet olarak her yaştan kullanıcıya hitap ediyor.

Peki siz otomobil satın almak için sunulan kredi faiz oranları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu