Yeni BMW M2 hazırlıklarına devam ediyor!

Yeni BMW M2 için tanıtım tarihi yaklaşırken Bavyeralı üretici yeni modeli hakkında bilgiler paylaşamaya devam ediyor. Performanslı otomobilin Avusturya’da Salzburgring pistindeki görselleri paylaşıldı.

Çekilen fotoğraflar BMW M2’nin doğru yolda olduğunu gösteriyor

M2’nin önümüzdeki sene satışa sunulması bekleniyor. Aracın detayları ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak çekilen fotoğraflar BMW M2’nin doğru yolda olduğunu gösteriyor. Yeni model boyut olarak büyüse de, performans anlamında mevcut M2 CS ile benzerlikler göstereceği belirtiliyor.

Aracın daha önce çekilen casus ve teaser görselleri birçok detayı ortaya koymuştu. Yeni paylaşılan fotoğraflar ise daha fazla detayı bizlere sunuyor. Her ne kadar kamuflajla kaplı olsa da aracın genel hatlarını net bir şekilde görüyoruz. Mevcut 2 Serisi Coupe de bize bu anlamda yol gösteriyor. Yeni BMW M2 ise daha agresif bir görüntü ortaya koyacak.

Aracın iç mekanına da yeni görseller ile göz atma fırsatı yakalalıyoruz. Yeni modelin birleşik düzene sahip dijital gösterge ve bilgi-eğlence sistemi ekranı BMW’nin yeni felsefesini ortaya koyuyor. Aracın spor koltuklarının da oldukça güzel göründüğünü söyleyebiliriz.

Yeni BMW M2’nin kaputunun altında 3.0 litrelik sıralı 6 silindirli motor görev yapacak. Gelen bilgilere göre bu motor BMW M2’ye 435 ile 497 beygir arasında güç seçeneklerine sahip olacak. Bu güç ise aracın arka tekerleklerine 6 ileri manuel ya da 8 ileri M Steptronic şanzımanla aktarılabilecek.

Salzburgring, yüksek hızlı dönüşleri ve teknik son sektörü ile dikkat çekiyor. Pistteki uzun düzlükler ise aracın azami sürat testleri için oldukça uygun. BMW ayrıca bu performanslı arac durdurmak için M3 ve M4 modellerinde kullanılan frenlere yer vereceğini duyurdu.

Hem oldukça hızlı gidecek, gittiği gibi de duracak bir otomobil keyifli bir sürüşün temelini oluşturuyor. BMW’nin yeni modeli en iyi sürücü M otomobili olmaya aday görünüyor. Bakalım bizi yeni BMW M2’de neler bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu