Yeni BMW M2 için geri sayım başladı!

BMW, yakında tanıtılacak olan M2 ile ilgili yeni bir ön tanıtım videosu paylaştı. Araç hakkında fazla ayrıntı paylaşmayan Alman marka, M Departmanı’nın 50. yılını M2 ile kutlamaya devam ediyor.

“Eğlenceye hazır olun” başlıklı videoda M2’nin içi ve dışından birkaç kare görmeyi başarıyoruz

“Eğlenceye hazır olun” başlıklı videoda M2’nin içi ve dışından birkaç kare görmeyi başarıyoruz. Ancak paylaşılan video oldukça karanlık ve hızlı geçişlere sahip olduğu için maalesef net bir görüntü yok. Ancak BMW’nin yeni videosunda eğlenceye bu kadar odaklanmış olması tüm otomobilseverler gibi bizleri de heyecanlandırıyor. Oldukça keyifli bir sürüş vadeden bu otomobil ile tanışmayı dört gözle bekliyoruz.

BMW’nin Meksika’daki San Luis Potosi tesislerinde üretilecek olan M2, hem günlük hem de performanslı kullanım için geliştiriliyor. Bavyeralı üretici yeni modellerinde yarış araçlarının özelliklerinin günlük sürüşle birleştirildiği iddiasında.

2 Serisi Coupe geçtiğimiz yıl tanıtılmış olsa da model gamının tepesinde yer alacak olan M2 için beklemeye devam ediyoruz. BMW henüz aracın kamuflajlarını kaldırmadı. Ancak aracın çekilen casus fotoğraflarından gördüğümüz kadarıyla daha büyük ön ızgaralar bizleri bekliyor. (Ama merak etmeyin o kadar büyük değil.)

Yenilenen 2 Serisi Coupe’de olduğu gibi yeni M2’nin de yeni kavisli ekran düzeni ile gelmesi bekleniyor. Yeni ekran düzeninde gösterge paneli ve bilgi-eğlence ekranı tek bir büyük ünitede bir araya geliyor. Sürücü odaklı bu tasarımın oldukça şık göründüğünü belirtelim.

M2’nin kaputunun altında ise 3 litrelik sıralı 6 silindirli güç ünitesi yer alacak. Ancak bu güç ünitesinin güç çıkışı hakkında henüz net bir bilgi yok. Tahminimize göre motor 430 ile 490 beygir arasında güç sağlayacak. Performanslı otomobilin hem otomatik hem de manuel şanzıman seçeneğine sahip olması bekleniyor. Yeni model arkadan çekiş ağırlıklı dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte gelebilir.

BMW, yeni M2’yi ne zaman tanıtacağını ise henüz açıklamış değil. Ancak aracın üretiminin bu yıl içerisinde başlayacağını biliyoruz. Bu yüzden yeni BMW M2 modelinin yakın zamanda tanıtılacağını söylemek mümkün.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu