2020 Chevrolet Trax’tan ilk teaser

Chevrolet, küçük SUV modeli Trax’ın ilk görselini Capital Markets Day etkinliğinde paylaştı.

Tıpkı Blazer modelinde olduğu gibi ince ön ızgara büyük hava girişinin üzerine konumlandırılmış. Entegre LED gündüz farlara sahip ön farlar da bu tasarımı tamamlamış.

SUV modelin arka bölüme doğru yükselen omuz çizgisi ise araca daha dinamik bir görünüm kazandırmış

Arkaya doğru ilerlediğimizde ise karakter çizgilerine sahip ön çamurlukları görüyoruz. SUV modelin arka bölüme doğru yükselen omuz çizgisi ise araca daha dinamik bir görünüm kazandırmış. Bunların dışında eğimli tavan çizgisi ve ince yan aynalar da dikkat çeken ögeler arasında yer alıyor.

Chevrolet, her ne kadar teaser görsellerini paylaşırken model ismine yer vermemiş olsa da aracın daha önce çekilen casus fotoğrafları, bize Trax’ı işaret ediyor.

Yeni Trax hakkında fazla bir bilgimiz yok ancak gelen bilgilere göre SUV model markanın yeni Vehicle Set Strategy (VSS) platformu üzerinde yükselecek. Yeni platform ile birlikte artık eskimeye yüz tutmuş Gamma II mimarisine de veda edeceğiz gibi görünüyor.

Yeni modelin motor seçenekleri de henüz netlik kazanmazken, mevcut  Chevrolet Trax 140 beygir güç ve 200 Nm tork üreten 1.4 litrelik turbo beslemeli motoru ile bazı pazarlarda satılmaya devam ediyor. 6 ileri otomatik şanzımana sahip olan model, opsiyonel olarak dört tekerlekten çekiş sistemiyle de satın alınabiliyor.

Yeni nesil modelde de yine dört silindirli ve turbo beslemeli motorlar bekleyebiliriz. Ancak yeni Trax’ta 8 veya 9 ileri çok daha modern bir otomatik şanzıman kullanılması muhtemel görünüyor.


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu