Aston Martin Valkyrie’ye özel performans paketi

AMR Track Performance paketi, adından da anlaşılacağı gibi Valkyrie’nin yarış pistinde daha hızlı olmasını sağlayacak

Aston Martin, hiper otomobili Valkyrie’nin AMR Track Performance paketi ile satın alınabileceğini duyurdu. İngiliz otomobil üreticisi ayrıca aracın kişiselleştirme detaylarını da paylaştı.

AMR Track Performance paketi, adından da anlaşılacağı gibi Valkyrie’nin yarış pistinde daha hızlı olmasını sağlayacak ancak sadece pistlerde kullanılabilen Valkyrie AMR Pro’ya rakip olmayacak.

Performans paketi, yere basma kuvveti ve verimliliği arttıran yeni bir ön bölümün yanı sıra hafif titanyum frenler, karbon fiber tekerlek seti ve pist odaklı süspansiyon sistemini içinde barındırıyor.

Aston Martin, değişikliklerin Valkyrie’yi standart modelden kabaca yüzde 8 daha hızlı hale getireceğini söylüyor. AMR Track Performance Pack ürününü tercih eden müşterilere, ikinci bir dış gövde panel seti de sunulacak. Böylece sadece pistte kullanılan parçalar hızlı bir şekilde yasal parçalarla değiştirilebilecek.

Milyonlarla liralık bir araçtan beklendiği gibi Valkyrie’yi satın alan kişileri uzun ve pahalı bir opsiyon listesi bekliyor. AMR Track Performance Pack müşterileri, Aston Martin tarafından oluşturulan üç AMR tasarım tasarımı arasından seçim yapabilecek veya isterlerse, “Q by Aston Martin – Commision” yardımıyla kendi benzersiz tasarımlarını yaratabilecekler.

Trafiğe çıkması yasal olan Valkyrie’ler için müşterilerin tüm isteklerini yerine getirmek isteyen Aston Martin, dört farklı tema oluşturmuş. Bu temalar Slipstream Green, Liquid Petroleum, Ethanol Silver ve Maximum Orange olarak adlandırılmış.

Aston’un ‘Ultimate Personalisation’ programı, belli bir çizgiye sıkışmak istemeyen Valkyrie sahiplerinin en çılgın hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine izin verecek.

Kabinde Aston Martin, koltuk takımı için altı farklı renk içeren alcantara renkleri, desenleri ve cilaları sunuyor. Yüksek kaliteli deri de yine seçenekler arasında yer alıyor.

“Q by Aston Martin” tarafından sunulan dikkat çekici seçenekler arasında, 24 ayar altın yaprağının vernik altına yerleştirildiği Altın Paketi de bulunuyor. Ayrıca aracın çeşitli bölümlerinde karbon fibere yer verilen Mokume Carbon Fiber paketi de yine müşterilerin tercih edebileceği seçenekler arasında.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu