Bentley, Cenevre’ye 100. yıl özel modelini getiriyor

Bentley, kuruluşunun yüzüncü yılını Cenevre Otomobil Fuarı’nda özel bir model tanıtarak ölümsüzleştirmek istiyor

Bentley, kuruluşunun yüzüncü yılını Cenevre Otomobil Fuarı’nda özel bir model tanıtarak ölümsüzleştirmek istiyor. Özel modelini teaser görseli ile duyuran İngiliz firma, fazla bir ayrıntı vermezken yeni modelin, markanın ikonik yarış otomobillerinden ilham alınarak ortaya çıkarıldığı belirtildi.

Bentley’nin 100. yıl kutlamaları kapsamında 2019 model araçlarında ‘Centenary Specification’ adı altında bir dizi benzersiz özellik ile donatacağını biliyorduk ancak İngiliz otomobil üreticisi bu özel model ile bizleri meraklandırmayı başardı.

‘Centenary Specification’ versiyon araçların logolarının altın renkli olmasının yanı sıra üzerinde ‘1919-2019’ ibaresi de yer alacak. Kabin içerisinde ise altın renkli dikişlere ek olarak ‘mücevher gibi parlaması ve ışığı yansıtması için’ özel olarak boyanan döşemeler kullanılmış.

Henüz bu özel versiyonun hangi model baz alınarak tasarlandığını bilmiyoruz ancak Continental GT’nin yarış otomobilinden esinlenerek üretilecek bir model için en uygun seçenek olduğunu düşünüyoruz.

Bentley bu gizemli 100. yıl özel otomobilini 5 Mart tarihinde Cenevre Otomobil Fuarı’nda gün yüzüne çıkaracak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu