Lamborghini, yeni Huracan’ın teaser kampanyasına başladı

Lamborghini, makyajlı Huracan üzerindeki çalışmalarına devam ederken aracın ilk teaser görselini de akıllı telefon uygulaması üzerinden yayınladı.

Uygulama her ne kadar sadece belirli kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor olsa da iki teaser fotoğrafı internete düştü. Ortaya çıkan görseller fazla birşey ortaya koymasa da elden geçirilen LED gündüz farlarına sahip ön aydınlatma gruplarını ve mevcut modelden daha agresif ön tamponu gözler önüne seriyor.

Daha fazla detaydan bahsetmek biraz zor ancak ön tampondaki hava girişlerinin köşeli bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Parlak siyah detaylara yer verilen hava girişinde yeni bir yatay kanatçık olduğunu da görüyoruz.

Bunların dışında aracın daha önce çekilen casus fotoğraflarında, çift egzoz sistemine sahip yeni bir arka bölüme sahip olduğunu görmüştük. Bunların dışında yeni bir arka difüzör ve ek hava girişlerini de yine makyajlı Huracan’da görmeyi bekliyoruz.

Dış tasarımdaki değişikliklerin yanı sıra iç mekan da dokunmatik ekranlı bilgi sistemi ve diğer güncellemeler ile birlikte çağımızı yakalayacak. Yeni dokunmatik ekran sayesinde konsoldaki tuş kalabalığının da ortadan kalkması bekleniyor.

Yeni modelin performans özellikleri henüz açıklanmadı ancak otomobilin 5.2 litrelik V10 motorunda güç artışı olacaktır. Mevcut model 610 beygir ve 560 Nm tork üretebilirken 0-100 km/s hızlanmasını 3.2 saniyede tamamlıyor. Huracan’ın son hızı ise 325 km/s.

Yenilenen 2019 Audi R8 Performance’nin V10 motorundan 620 beygir güç ve 580 Nm tork üretebildiğini göz önüne aldığımızda yeni Lamborghini Huracan’ın da en az bu rakamlara sahip olacağını söyleyebiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu