Makyajlanan BMW 7 Serisi’nin görselleri sızdırıldı

Geçtiğimiz yıl tanıtılan X7 modelinde olduğu gibi devasa ön böbrek ızgaralara yer verilen aracın aydınlatma grupları da elden geçirilmiş.

BMW, 7 Serisi’ni makyaj operasyonuna tâbi tutmaya hazırlanırken, yenilenen modelin görsellerini gizli tutmakta oldukça zorlanıyor gibi görünüyor.

Daha önce ön bölümünün görseli sızdırılan modelin şimdi de daha ayrıntılı fotoğrafları BMWBlog tarafından paylaşıldı. Aracın görsellerinin, çevrimiçi yapılandırmasından sorumlu kişi tarafından ortaya çıkarıldığı iddia ediliyor.

Makyajlı 7 Serisi’nin 750Li, M760Li, M Sport ve Luxury versiyonlarının gözler önüne serildiği paylaşımda aracın gövde tasarımını farklı açılardan görme fırsatı yakaladık.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan X7 modelinde olduğu gibi devasa ön böbrek ızgaralara yer verilen aracın aydınlatma grupları da elden geçirilmiş. Makyajlı modelin iç mekanının görselleri henüz ortaya çıkmadı ancak bu bölümde de yeni bir bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra dijital gösterge panelinin yer almasını bekliyoruz.

BMW’nin yenilenecek olan amiral gemisi modelinin kaputunun altında yer alacak motor seçenekleri de henüz netlik kazanmadı. Ancak, X7 ve 8 Serisi modellerinde kullanılan güç ünitelerinin yenilenen 7 Serisi’nde de görmeyi umuyoruz. Diğer modellerden tanıdığımız benzinli ve dizel motorların yanı sıra plug-in hybrid versiyonun da yine seçenekler arasında olması olası gözüküyor.

Paylaşımları yapan internet sitesinin yaptığı açıklamaya göre BMW, yenilenen 7 Serisi’ni önümüzdeki hafta gözler önüne serecek. Yeni modelin dünya lansmanının ise Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilmesini bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu