Mercedes-Benz X-Serisi etkinlikleri 2019’da da devam ediyor

Mercedes-Benz Türk, pick-up sınıfındaki temsilcisi X-Serisi’nin yeni V6 motor seçeneğini özel etkinliklerle meraklıları ile buluşturuyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) düzenlediği “ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2018 Gladyatörleri”nde, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası Ödülü”nü, X-Class için 2018 yılı boyunca geçekleştirdikleri 360° iletişim çalışmalarıyla kazanan Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar ekibi, 2019’da da etkinliklerine devam ediyor.

Mercedes-Benz X-Serisi, yeni yılın ilk etkinliklerini İstanbul Karaköy’de 12 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Mercedes-Benz X-Serisi Big Boyz Coffee Workshop ve yeni sezon kapsamında Erzurum Palandöken’deki Sway Hotel’de test araç etkinlikleri kapsamında müşterileriyle buluşarak gerçekleştirecek.

Aralık 2018’de Erzurum Palandöken’deki Sway Hotel’deki “X-Class Winter Season Opening” ile başlayan etkinlikler de devam edecek. Sway Hotels’deki Mercedes-Benz X-Serisi test sürüş etkinlikleri haftada 2 gün olarak gerçekleşirken; sömestr döneminde ilgililere her gün aracı deneyimleme fırsatı da sunuluyor. Sway Hotels’de ayrıca konukların büyük ilgisini çeken X-Serisi temalı özel bir süit oda da bulunuyor.

Mercedes-Benz X-Serisi, 12 Ocak 2019 Cumartesi günü Big Boyz Coffee Workshop etkinliği ile devam edecek. Karaköy’deki Federal Coffee’nin ev sahipliğinde, Sam Çeviköz’ün anlatımı ile düzenlenecek workshop’ta kahve hakkında genel bilgiler,çiftlikler, iklim ve toprak koşullarının kahve çekirdeğine etkileri, kavurma,öğütme ve harmanlamanın kahve çekirdeğine etkileri, üçüncü nesil demlememetotlarının uygulanması, kahve çekirdeğini yakından tanıma, aromalar ilgili genel bilgiler verilecek. Tüm bunların dışında etkinlik sırasında Mercedes-Benz X 350 d 4MATIC, grafiti sanatçısı Highhero tarafından boyanırken, aracın yükleme alanında ise otomotiv yedek parçalarından yapılan müzik aletleri ile Emre Günay özel bir gösteri gerçekleştirecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu