Huawei P smart 2019, Türkiye’de

Hem Türkiye’de hem de global düzeyde pazar payını arttırmaya devam eden HUAWEI, orta segment telefonları ile amiral gemisi telefonlar arasındaki çemberi gittikçe daraltmaya kararlı görünüyor. HUAWEI, bu seneki ilk ürünü olan P smart 2019 ile tasarımı ve performansı bir arada sunmayı hedefliyor.G

HUAWEI P smart 2019 yapay zekaya sahip fotoğrafçılık desteğini içinde barındırıyor. Akıllı görüntü tanıma için her fotoğraf karesinin yapay zeka teknolojisi ile desteklendiği P Smart, 500’den fazla sahne türünü tanımlayarak, 22 farklı kategori etiketi oluşturarak ve gerçek zamanlı optimizasyon sağlayarak çekilen fotoğrafların en iyi şekilde görünmesini sağlamak için geliştirilmiş.

HUAWEI P smart 2019 yeni Kirin 710 yonga setine ev sahipliği yapıyor

HUAWEI P smart 2019, ana kamerasına 5p lens takılmış 13MP + 2MP çift arka kamera sunuyor. Derinlik bilgisinden faydalanan HUAWEI P smart 2019, nesnelerin kenarlarını daha iyi belirleyerek ortaya daha iyi fotoğraflar çıkmasını sağlıyor.  Daha başarılı fotoğraflar için yüzde 50 daha fazla ışık alan HUAWEI P smart 2019 ayrıca fotoğrafları aydınlatmak ve her ayrıntıyı en az bozulma ile çekmeye yardımcı olan HUAWEI AI Görüntü Sabitleme ve Gece Modu özelliklerine de sahip.

HUAWEI P smart 2019, 6,21 inç boyutundaki ekranı 415 PPI piksel yoğunluğunda FHD + (2340×1080) çözünürlüğü destekliyor. Ekran ayrıca NTSC renk gamının yüzde 85’ini destekleyerek cihazın renkleri canlı göstermesini ve görüntülerin renk ayrıntılarını kesin bir doğrulukla ve yüksek netlikte üretmesini sağlıyor.

HUAWEI P smart 2019 yeni Kirin 710 yonga setine ev sahipliği yapıyor. 12 nm işlem teknolojisi ile üretilen yeni sekiz çekirdekli yonga seti, 2,2 GHz CPU saat hızına sahip. Bağımsız ISP (görüntü sinyal işlemcisi) ve DSP (dijital sinyal işlemcisi), daha tatmin edici görüntüleme ve optimizasyon sonuçları için fotoğrafçılık deneyimini de geliştiriyor.

EMUI 9.0 ile cihazda yer alan GPU Turbo, grafiklerin sistem düzeyinde nasıl işlendiğini yeniden düzenliyor. Donanım-yazılım entegre çözümü ile GPU performansı P smart 2019’da iyileştirilmiş ve grafik verimliliği arttırılırken daha fazla grafik kalitesi ve oyun performansı sağlanmış. HUAWEI P smart 2019’da HUAWEI’nin yenilikçi grafik işlem hızlandırma teknolojisi GPU’nun güç verimliliğini ikiye katlarken, yüzde 30 daha iyi GPU performansı sağlıyor.

Huawei P smart 2019, 3400 mAh’lik büyük bir pil kapasitesine sahip. Kirin 710 işlemci ve güç yönetimi ile birlikte oldukça uzun bir pil ömrü sağlanmış. 18 saat aralıksız video oynatabilme özelliği ile öne çıkan P smart 2019 ayrıca 4.5G ağ bağlantısı üzerinden internette 10 saat sörf yapılmasına da olanak sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra yeni model kesintisiz olarak 96 saat müzik çalabilme özelliğine de sahip.

HUAWEI P smart 2019, Parmak İzi Tanıma 4.0’ı destekleyen P smart 2019’da düşük ışıklı ortamlarda bile hızlı ve etkili bir şekilde çalışan Face Unlock 2.0’ı da yine içerisinde barındırıyor. Bu sayede kullanıcı sadece yüzünü göstererek telefonunu açabiliyor.

Huawei P smart 2019 çift SIM kart kullanım özelliğini de kullanıcılarına sunacak. İki ayrı GSM hattını aynı anda ve kesintisiz kullanmaya imkan veren Huawei teknolojisi, aynı zamanda çift SIM kartlı telefonların önemli eleştirilerinden olan yüksek SAR değerlerini de tek SIM kartlı telefonların seviyesine indirmeyi başarmış. Huawei P smart 2019, özellikle yurtdışı seyahatlere giden kullanıcıların dikkatini çekecektir. Yurtdışı seyahatine gidenler, bulundukları ülkenin yerel şebekesine dahil bir hattı kendi hatları ile kullanabilecekleri gibi, kurumsal çalışanlar özel ve profesyonel hayatlarını EMUI 9.0’ın çift uygulama çalıştırma avantajını da kullanarak tek telefon üzerinde tamamen ayırabiliyor.

Sonuç olarak, birçok özelliği içerisinde barındıran Huawei P smart 2019, özellikle bazı konularda amiral gemisi modelleri zorlayacak gibi görünüyor. 2.399 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulan P smart 2019, Şafak Mavisi, Gece Siyahı ve Mavi renk seçenekleriyle tercih edilebilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu