Mitsubishi L200, 2018 yılında en çok satılan pick-up oldu

Otomotiv Distribütörleri Derneği(ODD) tarafından açıklanan rakamlara göre Mitsubishi L200, 2018 yılında pick-up kategorisinde en çok satılan araç oldu. ODD rakamlarına göre Mitsubishi L200 toplam 3335 adet araç satışı ile pick-up segmentinde yüzde 23 pazar payı ile 2018’i lider olarak tamamladı.

Bunun yanı sıra, Mitsubishi Motors markası, Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Satış ve İletişim Ödülleri Ödül Töreninde (ODD) “Hafif Ticari Araçlarda En Hızlı Büyüyen Marka” ödülüne layık görüldü.

L200, Mitsubishi Motors’un yetmiş yıllık pick-up tecrübesi ile tasarlanmış. Yüksek donanım seviyesine sahip olan Mitsubishi L200, yakıt tüketimi ve manevra kabiliyetiyle sınıfında oldukça iddialı. Genel olarak sağlamlığı ve dayanıklılığı ile öne çıkan pick-up sınıfında Mitsubishi L200, konfor ve güvenlik özellikleriyle öne çıkmak istiyor. RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde çetin yol koşullarında yol almasını için tasarlanan L200, 6 farklı donanım ile sunuluyor. Temsa Motorlu Araçlar, pick-up kategorisindeki iddialı modeli Mitsubishi L200 ile 2019 yılında da benzer başarıya ulaşmayı hedefliyor.


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu