Yeni Yıla ECCO ile Adım Atın!

Özel zamanlarda sevdiklerine en özel hediyeyi almak isteyenlerin kurtarıcısı ECCO, 2018-19 Sonbahar Kış koleksiyonun her zevke hitap eden modellerini şimdi çok özel indirimlerle sunuyor. Zarif ve şık seçeneklerin yanı sıra outdoor tutkunları için özel bir seri de sunan İskandinavya’nın ayakkabı devi ECCO, birbirinden şık aksesuar koleksiyonu ile de göz dolduruyor. Üstelik, ECCO’nun şıklık ve rahatlığı bir arada sunan ürünlerini sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi yeni yıla özel indirimlerden faydalanıp, bu yılbaşı kendinizi de ödüllendirebilirsiniz.

Kendini ve sevdiklerini özel hissettirmenin değerini bilenlerin adresi ECCO, göz alıcı tasarımlarını dayanıklı ve inovatif teknolojilerle buluşturmasıyla dikkat çekiyor. Sokak tarzını şıklıkla buluşturan SOFT serisi, outdoor tutkunlarının vazgeçilmezi EXOSTRIKE, deri şıklığını konforla buluşturan CORKSPHERE ECCO’nun öne çıkan koleksiyonları arasında yer alıyor. Özgün tasarımlardan oluşan ayakkabı koleksiyonu, deri şıklığına vurgu yapan çanta ve aksesuar çeşitleri ile tamamlanıyor.

Çok özel indirimlerle yeni yılı karşılamaya hazırlanan ECCO’nun birbirinden çarpıcı ürünlerine ECCO mağazalarından ve https://tr.ecco.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu