2020 Land Rover Defender’ın iç mekanı gözler önüne serildi

Yeni modelde gösterge paneli oldukça minimalist tasarlanırken, dayanıklı plastiğin yanı sıra deri ve metal detaylarla süslenmiş.

Önümüzdeki aylarda tanıtılmasını beklediğimiz yeni Land Rover Defender’ın iç mekanını gözler önüne seren bir görsel sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Sızdırılan görsel ‘rcdesignsuk’ adlı twitter kullanıcısı tarafından internette paylaşılırken SUV modelin geniş dokunmatik bilgi-eğlence sistemi ve dijital gösterge ekranını ortaya koyuyor. Dört kollu direksiyon simidinde ‘Defender’ logosuna yer verilirken gaz ve fren pedallarındaki ‘go’ ve ‘stop’ yazıları da dikkat çeken detaylar arasında.

Yeni modelde gösterge paneli oldukça minimalist tasarlanırken, dayanıklı plastiğin yanı sıra deri ve metal detaylarla süslenmiş. SUV modelin otomatik vites topuzu ise ön panelde direksiyona yakın bir şekilde yukarıya konumlandırılmış.

Defender’ın 90 ve uzun dingil mesafeli 110 versiyonlarını daha önce testler sırasında kamuflajlı olarak görmüştük. Gelen raporlar Land Rover’ın Defender’ın pick-up versiyonu dahil farklı versiyonları üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor.

JLR’nin yeni MLA platformu üzerinde yükselecek olan yeni Defender, 2019 yılının sonlarına doğru tanıtılmasını bekliyoruz. 2020 yılında satışına başlanacak olan SUV modelde çeşitli 4 ve 6 silindirli motorlar görev yapacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu