Bugatti, 110. yılını Chiron Sport 110 Ans Edition ile kutluyor

Sport versiyonu baz alınarak üretilecek olan bu versiyon sadece 20 adetle sınırlı tutulacak.

Bugatti 110. yılını yeni Chiron Sport 110 Ans Edition ile kutluyor. Sport versiyonu baz alınarak üretilecek olan bu versiyon sadece 20 adetle sınırlı tutulacak.

Karbon fiber elementler ve Fransız ulusal bayrağının renklerinden oluşan ayrıntılarla süslenen modellerin hepsi mat Çelik Mavisi gövde rengi ile sunulacak. Mat siyah jantlara ev sahipliği yapacak olan Chiron Sport 110 Ans Edition’da Fransız Yarış Mavisi fren kaliperleri ile de bu mat görünüme tezat oluşturulmuş.

Özel versiyonun iç mekanı için de benzer renk şeması seçilmiş. Lacivert deri döşemelerin yanı sıra Alcantara detaylara, karbon fiber ayrıntılara yer verilen araçta yine ‘kırmızı, beyaz ve mavi’ renklerin kullanıldığını görüyoruz. 110 Ans Bugatti logolu koltuklar başları da kullanıcısına özel bir modelde olduğunu hatırlatıyor.

Orta konsoldaki karbon fiber plaka üzerinde gümüş renkli madalyon ise Bugatti tarafından ‘yüksek işçilik seviyesine tanıklık edilmesi’ olarak ifade ediliyor. Sürücü ve yolcu üzerindeki iki sabit cam panelden oluşan Sky View tavan da yine özel versiyonda standart olarak sunuluyor.

Baz alındığı Chiron Sport’a gücünü veren 1500 beygir güce ve 1600 Nm torka sahip 8 litrelik dört turbo beslemeli W16 motora ise dokunulmamış.

Bizim özellikle rengini çok sevdiğimiz Bugatti’nin 110. yıl özel modelinin Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkmasını bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu