Camper, yeni koleksiyonunda uzay çağına göz kırpıyor

Camper, tasarımdaki yenilikçi ruhunu, gelecekteki vizyonuyla birleştirerek İlkbahar – Yaz 2019 sezonunda retro fütüristik siluetlerle kendi çağdaş ayakkabı yorumlarını tanıttı.

Sıradışı yapım teknikleri ve farklı renk kombinasyonlarının öne çıktığı Camper İlkbahar – Yaz sezonunda; el yapımı fırça darbeleri, desenler, grafik kontrastlar, geçmişin izlerini taşıyan retro stiller, yalın deriler, monobloklar ve heykelvari duruşlar ile Uzay Çağı’na saygı duruşunda bulunulmuş.

Kreatif Direktörü Romain Kremer’in yenilikçi vizyonuyla uzay çağının cesur tasarım ve renklerini sunan Camper, yeni sneaker tasarımlarıylada oldukça iddialı.

İster şehrin hızlı temposunda, ister spor müsabakalarında ister doğanın kucağında uzun yürüyüşler sırasında, kullanıcısına ayakta yokmuş hissi verdiği iddia edilen, klasik birkoşu ayakkabısından ziyade hafif ve esnek yapısıyla dikkat çeken Nothing unisex modeller, sneaker modasına öne çıkabilir.

Farklı yapıda çok sayıda malzemenin bir araya gelmesiyle, katmanlı bir yapıyla üretilen, esnekliğiyle zorlu koşullara dayanıklılık gösterdiği belirtilen Nothing sneakerlar, karakteristik dış yapısıyla da beğeni toplayacak gibi görünüyor. Retro spor ayakkabısı görünümünde, yansıtıcı detaylarıyla dikkatleri çeken Nothing’ler, beyaz, sarı, mavi, gri ve yaza uygun renk kombinasyonlarıyla Camper mağazalarında sunuluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu