BMW 2 Serisi Gran Coupe yakında geliyor

BMW’nin 2 Serisi Gran Coupe’yi piyasaya sürmeyi planladığını uzun zamandır biliyorduk. Bavyeralı üreticinin paylaştığı teaser görseli ile bu durum resmiyet kazanmış oldu.

Yeni nesil 1 Serisi ile aynı altyapıyı kullanacak olan 2 Serisi Gran Coupe giriş versiyonunda önden çekişli olarak sunulacak

2020 yılının ilkbaharında küresel olarak satışa sunulmadan önce 2 Serisi Gran Coupe 2019 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak. İlk defa resmi bir görseli paylaşılan aracın C sütunu, arka çamurlukluğu, bagaja entegre spoyleri, köpek balığı anteni ve ince LED stop lambaları gözler önüne serilmiş.

Yeni nesil 1 Serisi ile aynı altyapıyı kullanacak olan 2 Serisi Gran Coupe giriş versiyonunda önden çekişli olarak sunulacak. Daha üst versiyonlarda dört tekerlekten çekiş sistemi sunulması beklenen aracın model gamının en tepesinde ise M240i xDrive yer alacak.

M240i’nin X2 M35i modelinde de kullanılan 306 beygir güç ve 450 Nm tork üretebilen 2.0 litrelik 4 silindirli motora ev sahipliği yapması bekleniyor. Bilindiği gibi 8 ileri otomatik vites ile eşletirilen bu motor, SUV modelin 100 km/s hıza 5 saniyenin altında bir sürede ulaşmasını sağlıyor. En güçlü 2 Serisi Gran Coupe, 306 beygir güç ve 400 Nm’lik tork değerlerine sahip Mercedes-Benz CLA 35 modeline de rakip olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu