Mercedes-Benz GLC Coupe makyajlandı

Bu yılın son çeyreğinde satışa sunulması beklenen coupe formlu SUV model daha sportif bir ön yüze kavuşmuş.

Mercedes-Benz, New York Otomobil Fuarı öncesinde makyajlanan GLC Coupe modelini tanıttı.

Bu yılın son çeyreğinde satışa sunulması beklenen coupe formlu SUV model daha sportif bir ön yüze kavuşmuş. Aracın elmas işlemeli yeni ön ızgarası, elden geçirilen LED farlar ile çevrelenmiş.Benzer dokunuşlar arka bölümde de devam ediyor. Yeni stop lambalarına ev sahipliği yapan modelde sportif çift egzoz çıkışına yer verilmiş. Bunların dışında yeni difüzör ve bolca kullanılan krom kaplamalar da dikkat çeken detaylar arasında.

İç mekana geçtiğimizde ise güncellenmiş kontrol grubuna sahip yeni bir direksiyonla karşılaşıyoruz. SUV model ayrıca bilgi-eğlence sistemi için kullanılan önceki döner düğme kontrolünün yerine geçen çok işlevli bir dokunmatik ekrana kavuşmuş.

Bilgi-eğlence sisteminden bahsetmişken, Avrupa’da giriş seviyesinde 7 inç boyutundaki ekranla gelecek olan modelde en güncel MBUX işletim sistemine yer verilmiş. 12.3 inçlik dijital gösterge paneline sahip olan GLC Coupe’de Magma Grey döşemeler kullanılmış.

2020 Mercedes-Benz GLC Coupe 2.0 litrelik güncellenen turbo beslemeli motorla birlikte gelecek. Bu motor 197 ve 258 beygir güç üretebilen iki farklı versiyona sahip olacak. Dizel cephesinde 163 beygir ve 360 Nm tork üretebilen GLC 200d 4Matic yer alıyor. Müşteriler ayrıca 194 beygir güç ve 400 Nm torka sahip GLC 220d 4MATIC modelini de sipariş edebilecekler. Son olarak GLC 300d 4MATIC modeli ise 245 beygir güç ve 500 Nm tork üretebiliyor.

Makyaj ile birlikte yeni sürüş destek sistemlerine kavuşan modelde ayrıca Treyler Manevra Sistemi de yer alıyor. Bu sistem, çekici ile römork arasındaki açıyı ölçmek için sensörler ve manyetikleri kullanıyor. 360 derece kamera ile desteklenen bu sistem römork çekme işini daha az stresli hale getirecek gibi görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu