LeasePlan araç bakımı için Euromaster’la el sıkıştı

Euromaster, periyodik bakım projesi kapsamında LeasePlan Türkiye için özel bir takip, onay ve raporlama sistemi de kuracak.

Michelin Grubu çatısı altında Türkiye’nin 46 ilinde 140’dan fazla servis noktasıyla lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, dünyanın en büyük filo kiralama şirketlerinden LeasePlan ile önemli bir işbirliğine imza attı. LeasePlan Araç Bakımı İçin Euromaster’la El Sıkıştı. Lastik ve lastikle ilişkili servisler konusunda LeasePlan’ın yıllardır çözüm ortağı olan Euromaster, periyodik bakım projesi kapsamında LeasePlan Türkiye için özel bir takip, onay ve raporlama sistemi de kuracak.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Euromaster Türkiye Genel Müdürü Jean Marc Penalba, “Euromaster olarak hem bireysel kullanıcılara, hem de profesyonel şirketlere özel çözümler sunuyoruz. Sunduğumuz profesyonel hizmetin yanında yaygın servis ağımız, fiyat kalite dengemiz, işçilik ve yedek parça güvencemiz sayesinde, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de LeasePlan’ın iş ortakları arasında yer aldığımız için tüm Euromaster ağı olarak oldukça mutluyuz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu